Melyik a legjobb virusirto?
Figyelt kérdés
avira
avast
kaspersky
NOD 32
AVG
Panda
Vipera
2012. dec. 25. 18:24
1/11 belapus válasza:
2/11 anonim válasza:
2 gépemen avast volt.próbáltam rajtuk a nod32is de nem vált be.ezzel soha nincs gond és tényleg bizonyítottan hatásos.nem fogja úgy a gépet mint a nod32.
3/11 anonim válasza:
Nálam Kingsoft Antivírus 2013 vált be,pille könnyű,panda cloudnál is "könnyebb",otthoni célra bőven elég..eddig megfogta amit kellett,mások is jókat híresztelnek róla..
Avast utóbbi időbe galibákat okozott :\
4/11 A kérdező kommentje:
elbirna szerinted' a Kingsoft Antivírus 2013?
2012. dec. 26. 00:01
5/11 A kérdező kommentje:
1.6 MHZ 512 RAM
128 MB VIDEO CARD
2012. dec. 26. 00:02
7/11 anonim válasza:
Én mindíg is a(z) NoD 32-re voksoltam,eddig nem is kaptam semmilyen kártevőt,de ajánlom még az F-Securét.
8/11 A kérdező kommentje:
es am a vipera az jo ?
2012. dec. 26. 14:36
9/11 anonim válasza:
Bőven elbírná a kingsoft-ot.Gyenge gépre nagyon jó,nekem is ilyen laptopon van fent.
Ilyen gépre alapból is ha kingsoft,vagy panda cloud való.
ESET és avast is jó,de azokat kicsit éreznéd,főleg ESET-et bizonyos helyzetekbe.
Nem magyar,de könnyű kezelni.
10/11 A kérdező kommentje:
koszi szepen bevalt:DDDD
2012. dec. 26. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!