Meglehet ebben bízni?
Figyelt kérdés
Egy telepítés után egyszer csak előugrott és valamit scannelt és ezt az oldalt nyitotta meg : [link]
Nekem gyanus egy kicsit,ugyanis ilyen,vagy hasonló programom nincs is és ez interneten keresztűl ilyen" pontos információkkal" lát el engem?Mi ez eggyáltalán? Megbízható? Rámehetek a "Fix Errors" gombra?
2012. aug. 15. 19:46
1/8 A kérdező kommentje:
Bocs megnéztem mégis le van tóltve ,de egyébként is megbízható?
2012. aug. 15. 19:50
2/8 anonim válasza:
Jó kérdés. A registry hemzseg a hibáktól, előfordulhat, hogy valós. A CCleanernek is van hasonló funkciója. Én abban jobban bízok, de van egy csomó registry elemző és javító progi. Ezek javítják a hibákat, amitől stabilabb lesz a rendszer...
3/8 anonim válasza:
Inkább ne bízz benne, sőt irts vírust a gépeden mihamarabb!
4/8 anonim válasza:
használd ezt kicsit többet javit mint ccleaner de persze elsödlegesen ccleaner t használd szerintem
de emmelet normális valódi virusirtód is legyen
Avast, Avira, AVG, MS Essentials
5/8 anonim válasza:
ennek semmi köze nincs a vírusokhoz. Ez a registrytakarítók ügye...
6/8 anonim válasza:
azért irtam mert ez a performersoft nagyon gyanusnak tünik
de hát nekem mindegy aki akarja használja azt...
7/8 anonim válasza:
Ez a soft nekem sem mond semmit, ezért ajánlottam a CCleanert, mert ingyenes és "van neve"...
8/8 anonim válasza:
CCleanert én is ajánlom elég jó kis progi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!