Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozatot írt már valaki?...

Szakdolgozatot írt már valaki? 2 hét alatt szerintetek meglehet még írni? Tud nekem ebben valaki segíteni, aki már írt ilyet? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Idegenforgalmi szakmenedzserhez kellene szakdolgozatot írnom de annyira elvagyok már keseredve, hogy feladtam, de a tanárok csak-csak sürgetnek, viszont a képzést a jelenlegi "balafsz" modulok miatt szerintem igyse-ugyse fogom tudni megcsinálni... vajon van értelme 5 vizsgára való tanulás mellett ezt is megirnom, ha tudom hogy csak 1 év múlva lesz meg az okj-s vizsgám? :( Tudna valaki olyan segiteni, aki már írt hasonló szakdogát????
2010. ápr. 18. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha most úgysem tudsz vizsgázni, akkoe minek erőlteted? Két hét alatt meg lehet írnhi, de az olyan is lesz.
2010. ápr. 18. 21:29
 2/5 anonim válasza:
100%
Szia. Sajnos a témában nem tudok segíteni, de én másfél hét alatt írtam meg 3 éve a szakdolgozatomat (HR szakon), és 5-öst kaptam rá. :) Igaz, ráment 4 vagy 5 tejes éjszakám, nappal csak immel-ámmal tudtam csinálni, illetve kedvem és időm sem volt rá, szintén vizsgákra készülés miatt. De nekem volt hozzá sok szakkönyvem, és anyagom. Sztem ha Neked is van, akkor két hét alatt meg lehet csinálni. (Ja, és én gyorsan is tudok gépelni, vakon, tíz újjal, ezt még anno a közgazdasági szakközépben tanultam) :)
 3/5 anonim válasza:
tejes éjszakám helyet teljes éjszakám ment rá :)
 4/5 anonim ***** válasza:
én Magyarország turizmusáról írtam vasútra levetítve.Nekem csak az információgyűjtés volt egy hét.Aztánbeadni ,tanár leellenőrzi ,átiratja....szóval két hetes szakdolgozatod szerintem csapnivaló lesz.
2010. ápr. 18. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha meg nincs meg az anyag ( egyben) akkor szerintem felesleges ragorcsolni.Ha csak gepelni meg osszedolgozni kell, akkor viszont hozhato. Hat igen, jo par ejszaka kell hozza, de szerintem inkabb a vizsgakra tanulj, mert 2 szek kozul esel a pad ala. En a BGF en irtam diplomat 4 honap alatt, mondjuk munka es vizsgak mellett.
2010. ápr. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!