Hahó! Annyi lenne a kérdése, hogy facebookon, ha kapok egy üzenetet egy ismeretlen, valószínűleg fake profilról annak ne tudom valahogyan azonosítani az IP címét? Esetleg egy informatikus tud ebben segíteni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 10:58
1/4 anonim válasza:
És mégis mit kezdenél azzal az IP-vel?
2/4 Pj0tr válasza:
Ezek a naiv buta kérdések...
Nem!
Az üzenetet nem a te géped kapja a küldő gépétől, hanem a küldő elküldi a FBnak, a FB pedig szól neked, hogy valaki írt...
3/4 anonim válasza:
...ami ugye önmagában nem zárja ki az IP-cím megismerésének lehetőségét, hisz' például a legtöbb fórummotor (meg cset, meg minden egyéb) rögzíti, és pl. az admin számára meg is mutatja az IP-t.
Viszont a facebook egy mezei juzernek nem fogja.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Azért érdekelt volna, csak, mert ha jól tudom akkor egy sima egyszerű internezető is angyjából már be tudja azonosítani az IP-ről a lakhelyet vagyis vársot és nekem már az is segítség lett volna. Lehet buta kérdés, de nem vagyok számítógép zseni...ennyi...
2012. aug. 13. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!