Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Fel lehet azért jelenteni...

Melcsh. kérdése:

Fel lehet azért jelenteni valakit ha el akarja lopni az IP címet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 10:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Dőltem XD

Pedofil nagypapák, hát hogyne :-))

Nem e inkább egy kis gyökér az 5.a-ból akart így képet szerezni. :-)

2012. aug. 10. 19:57
 22/22 anonim ***** válasza:

Mindkettő lehetséges. Ismeretlen tettes ellen való feljelentés megérhet egy misét, több bűncselekmény és vétség is történt szerintem: zsarolás, 14 év alatti személy szexuális zaklatása(vagy mifene), stb. persze a rendőröknek sok dolguk van, lehet, hogy csak meghallgatnak, jó esetben felveszik a jegyzőkönyvet, és semmi. Lehet, hogy feljelentést tenni csak a szüleiddel tudsz.

Egyébként én azt javaslom, hogy még semmit ne válaszolj neki (pl. hogy nem hiszek neked, vagy feljelentelek, meg ilyesmi). Teljesen felesleges, másfelől könnyen lehet, hogy egy nyomozás során pont a te "neveddel" stb. akarják horogra akasztani.

Az is lehet, hogy eleinte csak megfigyelnék, hogy másokat is zaklat-e, és akkor súlyosabb az eset, de ha miattad felhasználónevet vált, akkor nehezebb beazonosítani.

2012. aug. 11. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!