Fel lehet azért jelenteni valakit ha el akarja lopni az IP címet?
Nemtudom mi az a IP cím, nem értek hozzá, csak mondták nekem
Hotdog nevű oldalon hogy ha küldök meztelen képet magamról akkor nem töri fel, természetesen nem küldtem, de nemtudom hogy tud-e valamit csinálni azért kérdeztem, és barátnőm mondja hogy jelentsem fel. Azért kérdeztem meg itt hogy fel lehet-e jelenteni.
Köszönöm a válaszotokat.:)
Csak azt mondta hogy tönkre tudja tenni a gépem ha megtudja az IP címem.. nemtudtam hogy csak rendőröknek adják ki .:D
"Csak azt mondta hogy tönkre tudja tenni a gépem ha megtudja az IP címem"
Ez nem ilyen egyszerű.
1) Ha van vírusirtód és tűzfalad, akkor komoly hackertudás kell hozzá.
2) Az IP-címed jó eséllyel dinamikus, másnap már másikat kapsz.
3) Ha kihúzod a gépből a telefon vagy a modem kábelét, máris nem tud hozzáférni senki a gépedhez a netről. Ha wifiről netezel, akkor pedig azt tiltsd le.
Szerintem csak fenyeget, sok szemétláda ilyen üzenetekkel próbál meztelen képekhez jutni lányoktól, nem egy esetet hallottam már. Írd meg neki, hogy nem hiszed el a hülyeségeit, és ha nem áll le azonnal, feljelented.
(Ami szintén nem egyszerű, de hátha ő meg ezt veszi komolyan.)
"Hotdog nevű oldalon hogy ha küldök meztelen képet magamról akkor nem töri fel,"
Hány éves vagy? Mert ha nem vagy 18, akkor meztelen képet kérni minden egyéb megfontolás nélkül is büntetendő.
"ha nem vagy 18, akkor meztelen képet kérni minden egyéb megfontolás nélkül is büntetendő"
És küldeni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!