Lemezkarnatartó. Biztos, hogy akarjam?!
Nem tudom pontosan mennyire tartozik ez ebbe a témakörbe...de az lenne a problémám, hogy sajnos a lap top-omon a C-lemezen amin vannak a driverek és ehhez hasonló fontos dolgok ( mig az F lemezen tárolom a képeimet, filmeket és játékokat) egy ideje már állandóan kiírja nekem hogy a nincs rajta hely de lemezkarbantartóval rendbe tehetem...elhatároztam, hogy végre rászánom magam és megcsinálom...de amikor kiválasztotta a fájlokat magától meg hasonlók..utána megkérdezte, hogy biztosan akarom-e....és hát ez eléggé elbizonytalanított...ha arra megyek, hogy igen tömörítse ezeket a fájlokat (c lemezen) ugye semmi bajom nem lehet belőle ?!
mert semmi kedvem nem lenne újrapakolni a gépet...leszedni a zenéket...ismerősöktől összeszedni a képeket..hasonlók.
előre is köszönöm a hasznos válaszokat ! :)
Pár trükk:
A Window-->temp mappából törölj mindent, az csak szemét.
Csinálj tördezettségmentesítést.
Töröld le azokat a programokat amiket nem használsz, márha a c meghajtóra van telepítve.
Amúgy ha meghajtód van, mind1 hogy fizikálisanan vagy partícionálva, akkor nem szállnak el a az f meghajtón lévő adatok, ha újrarakod a c meghajtón az oprendszert.
És ez a bizonyos töredezettségmentesítés ez biztos minden esetben jó ?! Mert még a régebbi asztali gépemnél is csináltam ( egy informatikus ajánlásával) és hát eléggé pórul jártam vele...nagyon nehezen kapcsolt ki és be utána a gépem.
de ha jó. akkor még arra szeretnék rákérdezni, hogy hol kell ezt csinálni ?!
köszönöm a választ :) !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!