Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy ne akarjam...

Mit tehetnék hogy ne akarjam görcsösen a boldogségot?

Figyelt kérdés

Párommal 9,5éve vagyunk együtt,az utobbi 5év eleég kataszrofális volt,nem sokon mullott hogy elválunk.Aztán helyrejöttek a dolgok és 3 honapja érzem azt hogy ujra szerelmes vagyok(ha egyáltalán van ilyen ennyi év után)boldog vagyok a párom is az,minden szép és jo.

A probléma ott van hogy mindig azon agyalok vajon meddig lessz ez igy,egy reggel felkelek és elmulik az egész.

Párom szerint néha görcsös vagyok emiatt és szorongok holott élvezném azt ami most van.

Mit tehetnék ez ellen?Hogyan lehet ezt leküzdeni és nem gondolni a holnapra?

köszönöm aki válaszol.

2011. jún. 22. 07:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ember állandóan változik, és ahogy változik vele együtt változik a kapcsolata is.Jóleső olvasnom, hogy még egy katasztrofálisnak látszó házasságot is meg tudtatok menteni.Talán jó példa lesz olyanoknak, akik épp válást fontolgatnak.Túl vagytok a nehezén, és ne aggódj, a boldogságotok most már tartós marad.A tapasztalatom azt mondatja velem, hogy ha a hullámvölgyek nem tudják megszüntetni a házasságot, akkor megerősítik.Mindig tudni fogjátok, hogy ó, hát voltunk mi már hasonló helyzetben, azt is megoldottuk.Ugye, milyen jó, hogy nem adtátok fel? Kedvelnek engem az égiek.Rosszkedvvel indult a napom, de elolvastam a kérdésedet, és mire megválaszoltam jókedvem lett.Köszönöm, és gratulálok!
2011. jún. 22. 07:46
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönom magdianyu,nagyon remélem hogy tartós marad a boldogságunk,megérdemeljük, és talan idővel beleszokom az uj helyzetbe.

A családom szerint az is kész csoda hogy együtt vagyunk.

2011. jún. 22. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!