Mi lehet a megoldás erre a bajra?
Kb. 2 hete hűlt le a levegő.
Bekapcsolás után volt már, hogy egyből újraindult?
köszönöm mindenkinek a válaszokat, hogy segítettek, nem hittem volna hogy ennyi idő alatt ilyen sok üzenetet kapok :)
van egy programom (speecy) ami megmutataja a gépben mi van... innen szoktam nézni a hőmérsékletet is mert kimutatja és állandóan frissül
jelenlegi hőmérséklete a gépnek:
CPU 45°C
Alaplap 28-29°C
Grafika 50-51°C
ez minden ami a hővel kapcsolatos és kimutatja... kérlek mondjátok meg hogy az egyik magas-e vagy jó. Ha jó akkor táppal lesz gond...
Köszönöm a válaszokat megint!
Ez így normálisnak tűnik, én csinnálnék azért még egy terheléses tesztet is (telepíts fel valamit, vagy esetleg hasonló, ami megmozgatja a gépet!)
Amúgy, mielőtt kilőtte volna magát a gép, mit műveltél rajta? Mert ha csak egy böngésző futott, hát úgy valóban nem normális ha újraindul.
A táp meg elég kevésnek tűnik nekem, bár ha nem lenne elég, el se indulna. Pár dolgot írhatnál a konfigról még (proci, memória, videókártya, merevlemez)
Táp vagy memóriahiba. Olvasd el és ennek alapján teszteld le a gépedet. Bár én a táppal kezdeném.
sziasztok...
a gépemen az asztalon és az egeren kívül más nem jelenik meg. most is apám Laptopjáról írok :/
a gépem visszavisszük ahoz akitől vettük...
amit fejből tudok gépemről:
RAM 2gb nemtom hogy ez befolyásolhatja-e de szerintem nem
processzor 2ghz ami eléggé gyenge...
ha az ember akitől vettük a gépet nem tudja megcsinálni akkor szerintem vennünk kell 1processzort és 1tápot...
amit találtam összesen 15.000Ft...
processzor - 2,8ghz
táp - ~480V
ja és csináltam terhelő tesztet ott a CPU fölment 60 felé... (amivel teszteltem: Battlefield Heroes játék)
Köszönöm mindenkinek aki segített...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!