Mi erre a megoldás? (bővebben katt)
A portot újracsatlakoztatni? Max leforrasztani tudod...Ha más nem, marad a letiltás, vagy tedd újra az OS-t, hátha megoldódik, vagy tényleg hibás az USB-portod.
Egyébként a NOD egy rakás szar
Pedig én nagyon kiváncsi lenék a virus irtódra
háta megtetszik és azt fogom használni mert edig semit se
iletve a virus irtó is bekavarhat usb portnál
ahogy a nod ugy más is nemtudom milyen különlegesen jó van én avg t használtam régen
tehát ha nem probléma leirhatnád a virus irtód
Amugy igen sokszor van hogy hibásan let forasztva (vagy más baj) az usb csatoló és vagy megszünik müködni is vagy csak zargat
ha szerelot hivni - elvini hozá nem probléma megérné késöb nagyob bajok is lehetnek belöle
Mindegy nem érdekes, amúgy ha érdekeli az utolsó előtti válaszolót akkor elmondnom: Norton Internet Security 2011:
10-15 mega RAM kell neki; alapos; gyors;nem lassít; sok védelmi funkció; és az egyik legjobb a piacon bár azok nem számítanak, mert az győz aki többet fizet... nekem ez vált be és nem érdekel senki véleménye, ennyi király csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!