Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik ingyenes vírusirtót...

Melyik ingyenes vírusirtót tegyem fel a laptopra?

Figyelt kérdés

Most fent van a Norton Internet Security, de azt olvastam, hogy pl. az Avira, Avast! jobb. Hagyjam a Nortont (most 90 napos próbaverzió van rajta) vagy pedig telepítsem fel az Avirát vagy az Avastot? És ha fent van az új, gondolom a Nortont töröljem, ugye?

Valamint milyen tűzfalat ajánlotok? Töltsek le azt is külön, vagy elég ami a gépen eredetileg van?

2011. szept. 15. 09:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:22:

Képzeld, nekem már egy jó ideje avast IS volt fent, most kipróbálni feltettem az új Eset Smart Security-t, és egyáltalán nem érzem hogy megkönnyebbült volna a gépem, mert az avast sem fogta...

Sőt, volt már fent AVG IS, Comodo IS, avira + Comodo fal, MSE + Win7 saját fala, és egyikhez képest sem érzem hogy jobban fogná az avast.

Ha szerinted az avast fogja, akkor próbáld ki a BitDefendert, na az fogja!

2011. szept. 16. 23:21
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:22

Nevetségesen keveset eszik nálam kb. 3-5 MB-ot.

De még mindig nem kaptam választ a kérdésemre, hogy ez mitől bugos?? :D

2011. szept. 17. 09:20
 23/26 anonim ***** válasza:

Tényleg fogta, és a netet is nagyon, nem hallucinálok.

Lehet, hogy azért, mert maximumra volt rakva a heurisztikája, de még így is gyenge, nemhogy ha nem lett volna max.-on.

2011. szept. 17. 10:49
 24/26 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy vagytok veled de a hátamon feláll a ingyenes vírusirtóktól ezért használok VIPRE Antivirus Premiumot ingyen így http://www.youtube.com/watch?v=gIDy7thrSpU

[link]

2011. szept. 17. 19:32
 25/26 anonim ***** válasza:
a szőr
2011. szept. 17. 19:33
 26/26 anonim ***** válasza:

szerintem az avast a legjobb. több éve ezt használjuk 4 gépen, és nem fogja sem a netet, sem a gépet vissza...

nod32-t én is tettem fel egyszer 1 napig.... fél órát vártam, amíg bejött a gépem, fél órát amíg a böngésző, és még fagyott is közben, úgyhogy visszatértem avast-hoz....

2011. okt. 2. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!