Milyen vírusírtót ajánlotok laptopra?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ingyen letölthetőt.
Az Avast annyira lefogja a gépem,hogy szinte használhatatlan.
2009. ápr. 8. 13:37
1/11 anonim válasza:
A legtöbb vírusírtó ingyen letölthető, viszont a vírusadatbázis frissítése az nem megoldott ingyenesen vagy csak korlátozott ideig.
Viszont pl. az AVG-nek van ingyenes verziója innen letöltheted, ha alul a visszaszámláló nullához ér, ráadásul a progi kevés memóriát zabál fel:
2/11 anonim válasza:
Én a Spyware Terminator-t használom egy jó ideje... Kémprogram kereső, beépített vírusírtóval... Nkm bevállt... És ingyenes... :)
3/11 anonim válasza:
Nod32 egyértelmű, szarokkal ne érd be mert aztán leshetsz ha vmi bejön. Bár laptoptól is függ.
4/11 anonim válasza:
Na a nod32 egy nagy szar... Régen lehet jó volt, de mostanra nagyon szar lett... Miatta kellett újrarakonom a gépem, mert egy csomó vírust nem talált meg... Második válaszoló voltam...
6/11 anonim válasza:
Nekem Eset Smart Security van és teljesen jó.
7/11 anonim válasza:
Nekem a 2009-es Norton van teljesen bevált
8/11 anonim válasza:
nekem az ESEt NOD32 nem szar naon is jo és inygyen lehuzható
9/11 anonim válasza:
Az Avast!-ot ajánlanám,de mivel más kell,legyen az AVG.
10/11 anonim válasza:
Az én javaslatom és mindegy hogy miről lévén szó laptop vagy asztali Kaspersky a leg jobb jelenleg a piacon igaz fizetős de lehet regisztralni egyeb modn is!
Amugy meg a ranglista nálam Kaspersky utána Panda /ez mostanaban eleg jo lett/ És még a Norton!
A nod32 akárki akár mit is mond az egy nagy xar! Ha véletlen megtalálja a virust akkor nem tudja törölni max karantén erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!