Melyik ingyenes vírusirtót tegyem fel a laptopra?
Most fent van a Norton Internet Security, de azt olvastam, hogy pl. az Avira, Avast! jobb. Hagyjam a Nortont (most 90 napos próbaverzió van rajta) vagy pedig telepítsem fel az Avirát vagy az Avastot? És ha fent van az új, gondolom a Nortont töröljem, ugye?
Valamint milyen tűzfalat ajánlotok? Töltsek le azt is külön, vagy elég ami a gépen eredetileg van?
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:07
A durvább bugokat egy év vagy még több, a kevésbé durvákat is egy év vagy még több alatt javítják.
Van olyan durva bug, ami bő egy éve nincs javítva, ismerősömnél a napokban jött elő.
Ja, és sokszor a banálisabb bugokat javítják gyorsabban (két-három hónapot jelent a gyors is).
Nagyon lassan javítják a bugjait, ez általános vélemény róla.
Itt is sokan így vélekednek:
Én sajnos eléggé ismerem a progit... :(
Ugye?:) na de mindegy valaki szeret szenvedni ez neki az örom szólval nem is ugy érzi hogy baj ez neki söt jó
na de hát izlések és pofonok
most nem csak rád irtam ezt magamból kiadtam bocsi ha személyeskedésnek veted
nem csak virus irtóra gondoltam it
ha a kérdezönek tetszik az avast akor azt fogja használni meg akinek tetszik és biztos job mint a semi.
Hát nem tudom, én már több mint fél éve folyamatosan az avast-ot használom, és nálam alig volt bug, minden megy ahogy kell.
Amik voltak is bugok, (pl a webrep Chrome alatt egyszer kiakasztotta facebookot), mire rájöttem mi a baj, már ki is javították pár napra rá.
Szerencsés vagy.
Én is eddig avast!-ot használtam régebb óta, egyrészt megszokásból, másrészt egy kis mazochizmusból.
Most váltottam.
Gépem 10-szer gyorsabb, netem 4-szer gyorsabb és az avast! által átengedett kártevő (végülis nem komoly de kelletlenség) már rég az új irtó karanténjában van.
és mi ez az uj virus irtó?:)
mert lehet a kérdezö
meg én is:)
felteném (tenénk) ezt
Nem értem mi ez a sok bug... Mindenki ezzel jön.
Valaki felvilágosítana, hogy ezek milyen bugok? :P
5 éve avast!-ot használok és tökéletesen működik.
Norton - Ha jót akarsz minél hamarabb letörlöd...
Avast - Jó csak lefogja a gépet
Avira - Dunno
AVG - Nagyon irritáló egy idő után de úgy néz ki jól véd
ESET Smart Security 4-et szedd le. Nem ingyenes viszont könnyen azzá tehető: [link]
Ha a laptopot nem játékra használod akkor szedj rá egy Ubuntut. Sokkal jobb operációs rendszer és még vírusírtó se kell rá.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:58
Szedd le próbából, és 10 percen belül megkönnyebbül a géped! :) :P
A válasz megírásának időpontja: ma 19:04:
Lehordasz 3 jó ingyenes vírusirtót, aztán ajánlasz egy tört Nod-ot, ráadásul abból sem a legújabbat...
Tört vírusirtót használj te, de másnak ne ajánlgass ilyen szarokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!