Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek ki tudják nyomozni...

Szerintetek ki tudják nyomozni hogy nálam van?

Figyelt kérdés
Máma a barátnőmmel az egyik üzlet próbafülkéje előtt találtunk egy sony ericsson xperia mini-t. Felvettük és eltettük. Kivettük a sim kártyát és eldobtuk. Letudják nyomozni h kinél van?
2011. jún. 2. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

19:54-es, az is egy járható út!

De mint látod kivettél a sim kártyát és eldobták...

A legjobb lenne visszarkani bele a sim-kártyát.

2011. jún. 2. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen eldobták sajnos...Én csak 19:44-nek mondtam, aki azt kérdezte, hogy akkor mit csináltak volna, hiszen az információs is ellopta volna (ami persze nem biztos...embere válogatja).
2011. jún. 2. 20:07
 13/17 A kérdező kommentje:
én Szlovákiából vagyok és itt mégdisznóbbak az emberek... a baratnom megakarta tartani szal meghagytuik, de sztem is visszafogjuk vinni de meg majd eldontjuk mit csinaljunk, es koszonom a valaszokat :)
2011. jún. 2. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:
*#06# beírásával lelhetsz egy számot, azt a számot ha letiltják, akkor használhatatlanná válik a készülék a továbbiakban.
2011. jún. 2. 21:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Dejó nektek hogy találtatok -.-
2011. jún. 3. 10:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Visszaadtuk... A roma csávó lányaé volt, és egy bmw x6-ossal jött el érte :D
2011. jún. 5. 10:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Ejjj. Az Xpreia az Androidos. Itt az IMEI szám alapján már nem lehet nyomozni.... Már át lehet írin - ki lehet törölni ezeket a számokat.....
2011. jún. 10. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!