Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki tudják nyomozni ki vagyok?

Ki tudják nyomozni ki vagyok?

Figyelt kérdés
A kérdésem előtt felvázolnám a helyzetet. Van egy weboldal, ahova regisztrálva vagyok. A weboldalnak van olyan lapja, amit tilos megnézni, ha be vagyok jelentkezve, ezt nem is tehetem meg, de ha ki vagyok jelentkezve, meg lehet. Meg is néztem kijelentkezve. Utána bejelentkeztem, meg korábban is be voltam jelentkezve. A Kérdésem az lenne, hogy ki tudják-e a vizsgálni az IP-címem, vagy akármi alapján, hogy bejelentkezve melyik regisztrált felhasználó vagyok?
2011. okt. 6. 18:45
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Az IP-címem nem dinamikus, legalábbis eddig mindig ugyanazt írta ki, amikor lekérdeztem.
2011. okt. 6. 18:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. okt. 6. 18:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Mindent kilehet nyomozni ha akarnak
2011. okt. 6. 18:50
 4/15 anonim válasza:
Ja ,de akkor mi van?Annyit fognak tudni honnét léptek be de azt nem ,hogy ki volt!
2011. okt. 6. 18:51
 5/15 anonim válasza:
Eljutnak egy előfizetői névhez ,de az édeskevés,mert attól még hogy valaki nevén van a netelőfizetés nem jelenti azt hogy ő is használta az adott időben
2011. okt. 6. 18:52
 6/15 A kérdező kommentje:
Itt nem a személyem kilétét féltem, hanem a felhasználót, csak mert akár kitilthatnak az oldalról. A rendőrség vagy akár az oldal tulajdonosa tudja kinyomozni?
2011. okt. 6. 18:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Az oldal tulajdonosa látja a címedet. Milyen hülyeség ez, hogy reggelt felhasználó nem láthat olyat mint egy idegen?
2011. okt. 6. 18:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Ide kapcsolódóan akkor én is felteszek egy kérdést: Ha nekem van egy IP cím elrejtőm akkor is letudják nyomozni?
2011. okt. 6. 18:56
 9/15 A kérdező kommentje:

hát, ez egy online tanulmányi verseny, aminek 10 fordulója van, és véletlen megtaláltam a következő forduló feladatsorát, amit elvileg még nem szabadna látnom. Mondjuk gyorsan kiléptem az oldalról, nehogy kizárjanak.

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

2011. okt. 6. 18:57
 10/15 anonim válasza:
Fura az egész szitú ,de igen,ha akarják látják milyen ip-ről nézted meg a titkos oldalt és össze tudják vetni a regisztrált ip-vel
2011. okt. 6. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!