Ki tudják nyomozni ki vagyok?
bár ilyen jellegű kérdés már számtalanszor volt, de mint tudjuk repetitio est mater studiorum :D
az ip címedet szinte bárki láthatja, de az oldal üzemeltetője biztosan- azonban ez nem szolgál számára túl sok információval, mivel ebből legfeljebb a webszolgáltatódig tud "elmenni", de azt, hogy az adott cím éppen kinek volt kiosztva, azt nem tudja meg.
a szolgáltatódnál a szerver logolja a címkiosztásokat, azonban ezekhez az adatokhoz nem olyan egyszerű hozzáférni.
a rendőrség természetesen hozzáférhet, de ehhez már igen alapos indok kell.
összefoglalva:
az adott oldal tulajdonosa igen valószínűtlen, hogy hozzáférne a személyi adataidhoz- az azonban már egy másik kérdés, hogy az adott ip címet bármikor letilthatja.
Itt most miről is beszélünk?
A honlap tulajdonosa ha akarja, valószínűleg meg tudja nézni, mikor milyen ip címmel léptek az oldalra.
Ezt én is meg tudom tenni a saját oldalammal (nem mintha bármit lehetne vele kezdeni egyébként).
De hogy jön ide a rendőrség?
Ők csak bűncselekmény esetén nyomoznak.
Azt meg a kérdésben nem értem, hogy van olyan oldal, amit bejelentkezve nem lehet elérni, viszont nem bejelentkezve bárki megnézheti?? Ennek mi értelme? És ha már így van, akkor ez miért baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!