Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki tudják nyomozni ki vagyok?

Ki tudják nyomozni ki vagyok?

Figyelt kérdés
A kérdésem előtt felvázolnám a helyzetet. Van egy weboldal, ahova regisztrálva vagyok. A weboldalnak van olyan lapja, amit tilos megnézni, ha be vagyok jelentkezve, ezt nem is tehetem meg, de ha ki vagyok jelentkezve, meg lehet. Meg is néztem kijelentkezve. Utána bejelentkeztem, meg korábban is be voltam jelentkezve. A Kérdésem az lenne, hogy ki tudják-e a vizsgálni az IP-címem, vagy akármi alapján, hogy bejelentkezve melyik regisztrált felhasználó vagyok?
2011. okt. 6. 18:45
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ip cím rejtő progi az pont jó erre
2011. okt. 6. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:

bár ilyen jellegű kérdés már számtalanszor volt, de mint tudjuk repetitio est mater studiorum :D

az ip címedet szinte bárki láthatja, de az oldal üzemeltetője biztosan- azonban ez nem szolgál számára túl sok információval, mivel ebből legfeljebb a webszolgáltatódig tud "elmenni", de azt, hogy az adott cím éppen kinek volt kiosztva, azt nem tudja meg.

a szolgáltatódnál a szerver logolja a címkiosztásokat, azonban ezekhez az adatokhoz nem olyan egyszerű hozzáférni.

a rendőrség természetesen hozzáférhet, de ehhez már igen alapos indok kell.

összefoglalva:

az adott oldal tulajdonosa igen valószínűtlen, hogy hozzáférne a személyi adataidhoz- az azonban már egy másik kérdés, hogy az adott ip címet bármikor letilthatja.

2011. okt. 6. 18:59
 13/15 legendavagyok01 ***** válasza:

Itt most miről is beszélünk?

A honlap tulajdonosa ha akarja, valószínűleg meg tudja nézni, mikor milyen ip címmel léptek az oldalra.

Ezt én is meg tudom tenni a saját oldalammal (nem mintha bármit lehetne vele kezdeni egyébként).

De hogy jön ide a rendőrség?

Ők csak bűncselekmény esetén nyomoznak.

Azt meg a kérdésben nem értem, hogy van olyan oldal, amit bejelentkezve nem lehet elérni, viszont nem bejelentkezve bárki megnézheti?? Ennek mi értelme? És ha már így van, akkor ez miért baj?

2011. okt. 6. 18:59
 14/15 A kérdező kommentje:
És azt meg tudják nézni mennyi ideig voltam az adott lapon?
2011. okt. 6. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:
IP cím alapján én megmondom neked azt, hogy milyen elfizetés, melyik szolgáltató, hol van a hálózati központ (statikus IP-nél a szobádban lesz), ki fizeti az elfizetést, és hiába használsz IP rejtőt, mert a komolyabb oldalak vissza tudják követni akár 3 proxyn keresztül is az elérési utat, egészen a MAC címig, ami pedig vagy a routered, vagy az internet kártyád állandó címe. Tehát igen, megtalálhatnak. De erre igen kicsi az esély.
2011. okt. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!