Facebook üzeneteket le tudják nyomozni?
Figyelt kérdés
Vannak facebooknon szigorúan titkos levelezéseim, és töröltem őket nehogy "rátaláljanak". Nem csak archiváltam, hanem töröltem őket! Viszont hallottam olyat, hogy a rendőrség lefoglalhatja a számítógépet, és olyan adatokat találhatnak, amikből megtudják mi volt a levelezésben, illetve egyszerűen a facebook rendszerében megtalálják a már törölt üzeneteket. Hogy lehet ezt megakadályozni?2011. aug. 9. 14:44
1/4 anonim válasza:
sehogy sem tudod megakadályozni. ha a merevlemezen tárolsz adatokat, hiába törlöd, visszahozzák a fájlokat, hacsak egy külön erre való szoftverrel nem töröld ki teljesen. 4-5 éve letörölt dolgokat is visszahoznak. partnercégünk is csinál ilyeneket rendőrségnek.
de amúgy meg a leveleidet egy szerver tárolja mindenképpen, s nem vagyok benne biztos, hogy miután te kitörölted, akkor a szerveren azt nem tárolják tovább.
2/4 anonim válasza:
Főleg a facebook és a hasonló közösségi oldalak működnek úgy, hogy ami egyszer fel lett töltve, az ott is marad. Egy ismerősöm pl törölte magát fb-ról, később mégis újra regisztrtált, az oldal beazonosította, hogy ő az, és abban a pillanatban a teljes törölt profilját, képekkel mindennel együtt visszakapta. "Szigorúan titkos" levelezést ne ilyen portálon folytass!
3/4 anonim válasza:
Ha a partner gépén megvan az üzenet, ugyanott vagy. Ha pedig egyszer a merevlemezedre került, akkor is megtalálhatják, ha törölted - kivéve, ha többször felülírtad az egész merevlemez tartalmát. De ugyanezt annak a gépén is meg kellene tenni, akivel leveleztél.
Fb-n pedig olyan nincs, hogy törlés.
4/4 anonim válasza:
amiért simán beperelném az fb-t ugyanis ez jogtalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!