Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook üzeneteket le tudják...

Facebook üzeneteket le tudják nyomozni?

Figyelt kérdés
Vannak facebooknon szigorúan titkos levelezéseim, és töröltem őket nehogy "rátaláljanak". Nem csak archiváltam, hanem töröltem őket! Viszont hallottam olyat, hogy a rendőrség lefoglalhatja a számítógépet, és olyan adatokat találhatnak, amikből megtudják mi volt a levelezésben, illetve egyszerűen a facebook rendszerében megtalálják a már törölt üzeneteket. Hogy lehet ezt megakadályozni?
2011. aug. 9. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:

sehogy sem tudod megakadályozni. ha a merevlemezen tárolsz adatokat, hiába törlöd, visszahozzák a fájlokat, hacsak egy külön erre való szoftverrel nem töröld ki teljesen. 4-5 éve letörölt dolgokat is visszahoznak. partnercégünk is csinál ilyeneket rendőrségnek.

de amúgy meg a leveleidet egy szerver tárolja mindenképpen, s nem vagyok benne biztos, hogy miután te kitörölted, akkor a szerveren azt nem tárolják tovább.

2011. aug. 9. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Főleg a facebook és a hasonló közösségi oldalak működnek úgy, hogy ami egyszer fel lett töltve, az ott is marad. Egy ismerősöm pl törölte magát fb-ról, később mégis újra regisztrtált, az oldal beazonosította, hogy ő az, és abban a pillanatban a teljes törölt profilját, képekkel mindennel együtt visszakapta. "Szigorúan titkos" levelezést ne ilyen portálon folytass!
2011. aug. 9. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a partner gépén megvan az üzenet, ugyanott vagy. Ha pedig egyszer a merevlemezedre került, akkor is megtalálhatják, ha törölted - kivéve, ha többször felülírtad az egész merevlemez tartalmát. De ugyanezt annak a gépén is meg kellene tenni, akivel leveleztél.

Fb-n pedig olyan nincs, hogy törlés.

2011. aug. 9. 15:29
 4/4 anonim válasza:
amiért simán beperelném az fb-t ugyanis ez jogtalan
2011. okt. 24. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!