Hogyan tudnám kiirtani?
A víruskeresőm (Avast) az alábbi helyen találatot jelez:
*PROCESS\e78\mbamservice.exe\2040000\77e000
Benne pedig állítólag ez van:
Win32:Agent-AIXG (Trj)
Nem kínál fel lehetőséget a probléma javítására.
Milyen megoldást válasszak?
Törölném én manuálisan is, de nem tudom hogy hol keressen a filét. Ha ez 1álltalán file.
Megköszönök minden segítséget.
Vagy leszeded a kaspersky-t hogy kiírtsa de vannak igényei:
-erős gép
-csak maga lehet fent vagyis Kaspersky mellé semmit nem kell felrakni (ha anti virus akkor saját tűzfalat)
-És fizetős
Köszönöm.
Azt nem tudjátok pontosan mi is fertőződött meg?
Én még nem találkoztam ilyen üzenettel.
Ránézésre elég gáz lehet. (*PROCESS)
Ja! Amíg bénázom, és nem tudom hol találom, addig azt a Kasperskis online keresést mem tudom kipróbálni.
(Win 7 van fent)
A Malwarebytes' Anti-Malware folyamatára adott, szinte biztosan téves riasztás.
Ezzel ne foglalkozz most szerintem.
Köszönöm a válaszokat.
Ez a téves riasztás dolog tetszik. Megvettem.
Érdekesség kép:
Valójában több találat is mutatkozott és mindben volt "*PROCESS" és "mbamservice.exe" kifejezés is.
Kivéve 1et. Abban, magában az Avastban futó folyamatra utaló bejegyzés: "avastsvc.exe" szerepelt mint fertőzött terület.
Bolond ez a program. Kiakarja saját magát irtani? :-)
(Remélem tényleg tévesek.)
Hát már hallottam ilyen vírusirtóról, a nevét már elfelejtettem, nem egy ismert fajta.
Kb. 5x indította újra a gazdája, és mindig talált valami újabbat, amit törölt. Legutoljára kitörölte saját magát. :)
De az Avast nem ilyen, vagy ha mégis, akkor valami gond van vele, újra kellene telepíteni.
Én azért a Malwarebytes-t kipróbálnám, baj nem lehet belőle.
A fórumukon olvastam ilyenről.
Amúgy konkrétan szerintem (szerintem!!) a MBAM betöltötte a memóriáába a vírusdefinícióit, és amiatt nézhette vírusnak az avast!. Saját magára is adhat téves riasztást, erre is olvastam példát a hivatalos fórumukon.
Ez kézzel indított memóriavizsgálat volt?
Köszönöm az érdeklődést.
Erről beszélünk ugye?
Malwarebytes' Anti-Malware
Ez már fent volt.
A vizsgálatot az általam létrehozott "Egyéni vizsgálat"-ból indítottam, amiben minden lehetséges területet kijelöltem.
Nekem csak az volt a furcsa, hogy a "Teljes rendszervizsgálat" futtatásakor nem volt találat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!