Hogyan tudnam kiirtani a virust?
Tegyél fel Malwarebytes Anti Malwaret, a windowst indítsd el csökkentett módban, és MBAM-al csinálj teljes keresést, ha ez nem pucol le mindent, akkor semmi.
Avastot amúgy hagytad frissíteni? Mert amíg nem kap friss adatbázist, addig kötekedik rendesen.
Amit első írt.. Szóval, szedd le ezt: [link]
telepítsd (magyar nyelvre). Utána frissítsd, és végeztess vele egy teljes keresést!
Szerintem ezt Ő (Első) is el fogja magyarázni, én inkább azért írok, mert: fontos, hogy az avast! fájlrendszer-védelme ki legyen kapcsolva az MBAM vizsgálat alatt, különben az avast elkezdi azt vizsgálni, amit az MBAM, és bezavar neki.
Jajj Istenem!!!!!!
Szerintem a kérdező arra is kíváncsi hogy hogyan kell csökkentett módban indítani. Tehát mikor kapcsol be a géped és fekete a képernyő nyomkodd az F8 billentyűt. Be fog jönni egy menü ahol kiválaszthatod hogy hogyan indítsa a gépet. Válaszd a csökkentett mód hálózattal lehetőséget. Lehet hogy így tovább fog tartani az indítás. Aztán szedd le vagy a malwarebytes-t vagy a superantispyware-t. Nagyon fontos még hogy telepítés után és a vizsgálat előtt frissítsd mindegyik program definícióját. Csak szólok hogy sokáig fog tartani a vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!