Hogy lehet kiirtani azt a vírust, amely zavart okoz a gépen szöveg begépelésekor? Akár a neten vagyok, akár world-ben írok, egy idő után automatikusan visszaugrik a kurzor, s beleír előrébb a szövegbe. Zagyvaság lesz vége, sok idő javítani.
Sokadszor ismétlem magam...
ESET Smart Security... NEM Fixes, NEM tört és NEM automatikus kulcsberakó szarokkal... Segítség kell írj privátot! Ja és ingyen!
Drága gyermekeim!
A szöszi nem kapcsolta ki a tapipadot a laptopján(lehet nincs egere),és hozzáér a csuklójával gépelés közben...
tapipadnak +1, gondolom, friss laptop user vagy... Az meg nem world, hanem WORD (bocs, de az agyamra megy, hogy minden második ember ennek írja)!!!
vagy tanulj meg úgy gépelni, hogy közben messze elkerülöd a tapipadot, vagy kapcsold ki, nálam pl Fn + F3
Az én acer laptopomon fn+f7.Mindig ugyanazzal kell vissza is kapcsolni.
Olyat keress a billen,ami egy téglalap és egy kéz nyúl hozzá.Azt kell egyszerre lenyomni az fn gombbal.
Amúgy röhögök,meg szöszizek,mert tényleg vicces...
Oszt közbe én is így jártam.Napok/hetek múlva jöttem rá.Pedig nem tartom magam butának:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!