Melyik az eredeti linux opr?
Figyelt kérdés
Létezik egy stabil, biztonságos, felhasználóbarát Linux verzió? Szeretnék átállni mondjuk linuxra, mert ugye a Windows nem lesz kompatibilis a régebbi gépekkel, és ez a modern windows tele van egy csomó haszontalan applikációval, és azt is hallottam gyorsabb a linux... De nem tudom melyik az igazi linux a sok közül. Mit ajánlotok?nov. 30. 21:05
21/25 anonim válasza:
Miért?
Van nem eredeti hamisított linux?
22/25 Thunderfairy válasza:
A linux egy ingyenes operációs rendszer. Ingyen letöltheted, tovább adhatod. Teljesen te rendelkezel a rendszer felett és nem a Microsoft mondja meg hogy szerintűk neked mi a jó. Pont ezt lehet a legjobban szeretni a Linux-ba hogy ingyen kapsz egy jobb rendszert a windows-nál. A Linux Mint cinnamon-al csak jól járhatsz. Szigoruan véve a Linux azt csak a forráskód, a kernel. Erre van ráépitve a grafikus felület.
23/25 gentoojedi válasza:
"Én azt értem eredeti alatt, mint Windowsnál a pénzért megvett..."
Ja hogy Neked kereskedelmi linux kell.
Vegyél Red Hatot vagy SuSE Linux Enterprise Desktopot.
Drágább lesz a Windowsnál. SuSE-nél aszem éves előfizetés van, Red Hat meg alapból kifizethetetlen a kispénzű embernek. Meg hát magánszemélynek minek?
24/25 gentoojedi válasza:
"(sebesség végett átalakított, vagy crackelt verzió)"
Hát akkor messziről kerüld gentoot. Az pont a "crackelésre" és sebesség miatti átalakításra lett kitalálva.
25/25 anonim válasza:
Szerintem kerüld a KGB / CIA ajánlásával letölthető linux disztrókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!