Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha felraktam a Linux Mintet...

Ha felraktam a Linux Mintet és f*szán működik akkor letörölhetem a windows-t?

Figyelt kérdés

Van 2 merevlemezem, egyiken maradt a win10 másikra tettem a Linuxot. Illetve van egy pendrive ami a Linux telepítője. Tehát ha valamit még ezek után is elszúrnék. Akkor legvégsőbb esetben, kiszedem a rossz op. rendszer SSD-jét, és a meglévő üresre felteszem a pendrive-ból az üres Linuxot. Azon keresztül még ha nagyon akarom (bár szerintem nem lesz ilyen, ha csak nem lesz olyan munkám hogy speciális windows támogatott program kell hozzá) le is tölthetem a windowst.

Netezésre használom a PC-t amúgy, minden a böngészőből fut. Meg tudom sokaknak bagatel dolog, de nekem tetszik hogy kevesebb ikon van és nincsennek felbukkanó értesítések sem. Szóval marad a Linux.

Már átértem a folyón, csak kérdés hogy felgyújtsam magam mögött a hidat vagy sem.

2023. aug. 23. 15:26
1 2 3 4 5 6
 11/59 Thunderfairy ***** válasza:
56%

Kedves 10-es.

Pont tegnap olvastam face-n hogy a Win 11 kékhalálozik egy frissités miatt. Erről enyit.

2023. aug. 28. 20:11
 12/59 anonim ***** válasza:
11: Tényleg? Hmmm...
2023. aug. 28. 20:27
 13/59 anonim ***** válasza:
Az igazság az, hogy mindkét rendszert érheti valami olyan probléma ami kernel pánikot (Windowson ez a kék halál) okoz vagy egyszerűen csak összeomlik. Egyik sem kivétel alóla, bár ez nem túl gyakori jelenség. Mindkét rendszer megbízható, ugyanakkor mindkettőnek vannak problémái is.
2023. aug. 28. 22:11
 14/59 gentoojedi ***** válasza:

Kedves Thunderfairy!

Én is olvastam a napokban. :)

"Az igazság az, hogy mindkét rendszert érheti valami olyan probléma ami kernel pánikot (Windowson ez a kék halál) okoz vagy egyszerűen csak összeomlik."

Igen. Viszont linuxnak meg van az az előnye, ha egy friss kernel pánikol be lehet bootolni az előzővel. Windowsnál nincs ilyen lehetőség.

Pont a napokban jelentkezett hiba egy olyan, hogy csak processzorcserével - ami laptopnál elég lehetetlen - vagy windows újratelepítéssel lehet megoldani. Az az opció sem él, hogy frissítés eltávolítás, mert ahhoz be kell tudnia bootolnia minimum csökkentett módban, de ilyen processzor inkompatibilitási gondnál - ami a napokban merült fel - az lehetetlen.

2023. aug. 29. 11:09
 15/59 anonim ***** válasza:

Letakaríthatod a fenébe azt a kémszoftvert.

Jannuár ota hasznalom a mintet. Nem jatszok a gepen bar probaltam. Amit futtatott azt semmivel se roszabbul mint az ms terméke.

Altalanos hasznalatra meg jobb is. Egyszer beallitod, utanna nem igazan kell foglalkozni vele. Az arch linuxok is azert vannak mar, mert gyakorlatilag annyira kiforrott stabil rendszerek, hogy ami sajat tarolóiból frissül az atombiztosan megy! Gyors, stabil megbízható.

2023. szept. 26. 15:48
 16/59 anonim ***** válasza:
57%
Amióta feltette a kérdést nem nézett vissza a kérdező. Kár pazarolni rá a betűket...
2023. szept. 26. 16:00
 17/59 anonim ***** válasza:
30%
"A jó bornak nem kell cégér". Bár nem is biztos, hogy értik sokan. Szóval lehet bizonygatni, hogy "nem is olyan rossz a Linux", de hát ki hiszi el? :D
2023. szept. 26. 17:42
 18/59 anonim ***** válasza:

Nem csak hinni kell. Aki használja, az tudja és nem hiszi. Ha meg nem hiszed, próbáld ki.

2023. szept. 27. 14:10
 19/59 anonim ***** válasza:
28%
18: Már többször próbáltam a Linux több fajtáját, de mindig az lett a vége, hogy visszatettem a Windows rendszert. Alap dolgok nem működtek rajta, amik Windows esetén egyből mennek.
2023. szept. 27. 14:25
 20/59 gentoojedi ***** válasza:

"Alap dolgok nem működtek rajta, amik Windows esetén egyből mennek."

Felcsigáztál. Na sorold! Mik azok az alap dolgok, amik nem működnek?

2023. szept. 27. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!