Feltörthették vagy kiderülhetett az IP címem?
A redditen csekkoltam az account activity-met, 4 eldobható accountot csináltam. Amikor megnéztem, akkor megmutatta az IP címeket, az eszközt és a szolgáltatót is: Én Yetteles vagyok, de láttam ott Vodafone-t meg Telenort is más-más IP címekkel. A Vodafone az a routerem, tehát az biztosan az. De a Telenort nem teljesen értem. Nem használok ilyet. Megpróbáltam utánaolvasni a neten, hogy miért mutathat más szolgáltatót, es azt írták, hogy néha változhat az IP cím.
Nem tudom, ha fel is törték a fiókomat, akkor mire mennek az IP címemmel? Meg amúgy semmi különöset nem írtam ki.
Az eszköznél viszont mindenhol ugyanazt írta, amilyen telót használok én is. Bár sok embernek van még az országban ugyanilyen telója.
De akkor miért ír egyszer Telenort máskor meg Yettelt?
És ha meg is tudják az IP címemet, azzal mit tudnak kezdeni?
Minden olyan oldal, amit meggnézel, látja az IP címed, köztük a gyakori kérdések is.
A Yettel a Telenor új neve. Előfordul, hogy néha a szolgáltató régi nevét írja. Nálunk az egyetemen is így van, már rég "Egyetem" vagyunk, de a whatismyip-nél az ISP-nél még "Főiskolát" ír. Szóval nem törtek fel. De állítsd be a kétlépcsős hitelesítést, ha nagyon aggódsz.
"Nem tudom, ha fel is törték a fiókomat, akkor mire mennek az IP címemmel? Meg amúgy semmi különöset nem írtam ki."
Nem törtek fel, ip címmel pedig legjobb esetben a várost tudják megmondani, plusz mivel ugye az emberek többségének natolt címe van (feltételezem neked is) így egy idő múlva már nem is az lesz az ip-d, mint előzőleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!