VPN-t hogyan tudom elrejteni androidon?
Sziasztok!
NordVPN "Obfuscated" opció eddig elrejtette, semmilyen oldal nem látta, hogy VPN-en vagyok, most már belépni sem tudok, mivel rögtön feldobja, hogy VPN-t használok. USA oldalak,programok,szoftver és játéktokhoz is használtam, ami magyarba nem elérhető valamiért... Jelenleg működik a legtöbb, de Bannolni fognak, ha meglátják, hogy VPN-t használok.
Szóval, hogyan lehet megoldani a teljes rejtettséget? VPN elrejtés lenne a cél VPN használattal. Ki hogy oldaná meg, vagy oldja meg jelenleg is hogy ne vegyék észre a VPN-t. Ezek legtöbbje APP, nem böngészősek.
Ki milyen VPN-t használ, használna ehhez? Ha nem lehet elrejteni, akkor milyen megoldások léteznek még?

A nordvpn obfuscated módja nem arra való, hogy szolgáltatás elérésekor rejtsd el a vpn használatot, hanem a hálózati forgalomban rejti el a vpn kapcsolatot úgy, hogy úgy tűnik pl az intetnetszolgáltatódnál/munkahelyen/szállodában stb., hogy egy sima tls kapcsolatod van mintha egy appot használnál vagy weboldalt néznél meg. Ez olyan helyen jó ahol tiltják a hálózati forgalomban magát a vpn protokollt (openvpn/wireguard), vagy pl csak a 80-as és 443-mas porton engedélyezett a kommunikáció. Mondok egy példát, Törökországban törvény tiltja a vpn használatot, és bár turistákat nem szoktak vegzálni de ha oda mész érdemes ezt a funkciót használni nehogy megjelenjen a helyi rendőrség.
Ha azt szeretnéd, hogy weboldalakat normálisan tudj elérni és ne kelljen capthazni meg ilyesmi akkor érdemes venni náluk dedikált IP-t, mert ezek az oldalak sajnos tiltják a közös nordvpn IP tartományokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!