Haverom vírust kapott a gépén, megoldhato?
hali, szoval haverom letoltotte a filmora 9-et piratebye-rol (v mi a neve) és vírust kapott. avast nem érzékelt semmit. piratebye biztonsagos aztmondták. malwarebytest nem nyitotta meg. töltött le még képeket is. és ennyi. jah meg szintúgy piratebyerol jatekot. de én nem kaptam virust pedig ugyan azt toltottem le. sőt, jó sok játékot még.
a probléma a géppel: opera, chorme, brave betölt, de nem visz tovább. mert valami errort ír. feladatkezeloben bezártam egy furcsa nevu folyamatot, és ment rendesen 1 percig amikor kékhalált kapott (windowsos kékhalált)
OP: revios
Roblox tölt es kidob. (bár ez lehet játék hiba) de ha betolt akk kékhalált kap. megnéztem a biost, hátha a cpu hőfokkal van a baj, biosban 57fokos volt, emeltem a venti rpm-én de semmit nem változott a windowsos kékhálál dolog.
tudnátot segíteni? vannak rajta képek amik fontosak lennének neki.
jah és a beállitásokat nem nyitja meg. elkezd tölteni és kidob. ennyi volt.
Érdemes meg nézni:
Egyre inkább gondolkodom a váltáson... Mostanság feltűnően szxrházi a Microsoft.
Azoknak akik váltani szeretnének, néhány lehetséges alternatíva:
Windows disztribúciók:
Phoenix Lite OS
Revision OS
Linux disztribúciók:
Zorin OS
Ezek mindegyike kevés erőforrást igényel. Alap gépekkel csodát tehet. A Zorint még nem teszteltem. Egy számítástechnikai üzletben láttam ezzel telepített eladó laptopot. Aztán utána olvastam. Ő lesz a következő oprendszer amit tesztelek, mert kezdem unni a windows agresszív és választási lehetőség nélküli, parasztvakító újításait. Na és bugjait... Szégyen hogyha "véletlen hibák" fordulnak elő egy egyszerű biztonsági frissítésben például.
Ha valakinek van tapasztalata arról, hogy érdemesebb-e egy elsősorban internetezésre használni kívánt gépre Zorin OS-t telepíteni és vannak e előforduló nem várt problémák, kérem írja ide kommentbe.
Mire kell vigyázni, mi a legalsó határ a konfigurációban és stb. Azt írják hogy 2 magos 2GB rammal szerelt gépek is alkalmasssá válnak alapszinten a használatra.
Tapasztalat? Valaki?
Facebookon írta ezt kommentbe.
Szerintetek baja van az embernek?
#34:
Ha már felsorolás, azért ennél több Linux disztró van. ;-)
Ubuntu: merem állítani, hogy az első olyan disztró, amelyik maximálisan a felhasználóbarátságra tette a hangsúlyt. Ugyan azóta voltak/vannak olyan fejlesztési, amik nem mindenkinek tetszenek (pl. a Snapcraft erőltetése), de az érdemei ettől még vitathatatlanok.
Lubuntu: az Ubuntu LXDE-s változata, kifejezetten kis hardverigényű gépeken is jól megy.
Linux Mint: Ubuntu alapú, a már említett, sokaknak nem tetsző fejlesztéseket kivették belőle, és az eredeti Ubuntu-irányt próbálják megőrizni.
Manjaro: gyakorlatilag egy nagyon felhasználóbaráttá tett Arch linux.
Peppermint: egy lecsupaszított Mint, LXDE felülettel, és kis hardverigénnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!