Haverom vírust kapott a gépén, megoldhato?
hali, szoval haverom letoltotte a filmora 9-et piratebye-rol (v mi a neve) és vírust kapott. avast nem érzékelt semmit. piratebye biztonsagos aztmondták. malwarebytest nem nyitotta meg. töltött le még képeket is. és ennyi. jah meg szintúgy piratebyerol jatekot. de én nem kaptam virust pedig ugyan azt toltottem le. sőt, jó sok játékot még.
a probléma a géppel: opera, chorme, brave betölt, de nem visz tovább. mert valami errort ír. feladatkezeloben bezártam egy furcsa nevu folyamatot, és ment rendesen 1 percig amikor kékhalált kapott (windowsos kékhalált)
OP: revios
Roblox tölt es kidob. (bár ez lehet játék hiba) de ha betolt akk kékhalált kap. megnéztem a biost, hátha a cpu hőfokkal van a baj, biosban 57fokos volt, emeltem a venti rpm-én de semmit nem változott a windowsos kékhálál dolog.
tudnátot segíteni? vannak rajta képek amik fontosak lennének neki.
jah és a beállitásokat nem nyitja meg. elkezd tölteni és kidob. ennyi volt.
#17: Erre céloztam én is, csak nem nagyon akartam nevén nevezni, mert ezen az oldalon ha nem a Windowst dicsőítjük, már sokan provokációnak veszik.
Évek óta használok Linuxot. Semmit nem kell benne mókolni, nem kémkedik utánad, alapból kevesebb erőforrást fogyaszt, mint a Revision, meg a többi hülyeség, és mivel nyílt forrású, szakértők ezrei lesik árgus szemekkel, hogy nincs-e benne valami gyanús, vagy hibás kód. Ha van, akkor azt mihamarabb igyekeznek kijavítani. Esély nincs, hogy valami beépített bloatware belekerüljön.
És ellentétben a Windows-zal, ez alapból támogatja a testreszabást, nem kell kétes módon a rendszerbe piszkálni. Ugyanis jól dokumentált csatolófelületet biztosít az egyes összetevők számára. Ha kevés a RAM, LXDE-vel fél GB az alap fogyasztása.
Ha már kedves barátunk az informatikusok, és a számítógépen játszók halmazát diszjunktnak tekintette, meg kell cáfolnom, ugyanis szoktam rajta játszani. Igaz, hogy nem CS:Go-val, hanem sokkal inkább Age of Empires II HD-t, a Stronghold-sorozatot, Imperium Galactica II-t, Anno 1503-1404-1701-et, Survirving Mars-ot, Prison Architectet, meg néha retró klasszikusokat.
Ja, és a említettem, hogy a kártevők mennyisége kb. 1%-a a Windowson fellelhetőknek?...
A Fb követésétől félőknek mondom megjegyzésként: a Firefox most tesztelgeti a lapkonténereket. A Nightlyban már alapból benne van, az éles verzióban kiegészítőként telepíthető. Lényege, hogy külön csoportosítani lehet a lapokat, hogy melyik melyiknek a tárolt adataihoz férhessen hozzá. Így mondjuk külön konténerekbe szervezed a munkahelyi weboldalakat, külön a poreszt, meg külön a banki dolgokat. Így egyik a másikról még véletlenül sem tud adatot gyűjteni.
Mindez kiegészül Fb-konténerrel. Lényege, hogy a Facebookot és Instagramot, sőt, még a weboldalakon belüli, erre utaló objektumokat (lájk gomb pl.), amikkel tényleg tudna követni, zsigerből beteszi a Facebook konkténerbe, ami csak a konténeren belüli adatokhoz fér hozzá. Így a Fb képtelen lenyomozni, hogy pl. melyik weboldalakat látogattam meg.
Csak úgy mondom, hogy ha már szóba került a kémkedés.
Egyébként is a Firefox elég fejlett követés- és ujjlenyomat-készítés elleni védelemmel rendelkezik.
16os. hát nem akarok egy meleg kocka informatikus lenni🤡
"Ennek ellenére te (és a kérdező) mégis a "retkes microfos" rendszerét használjátok."
igen, de nem követnek le, és a windowsnál 2x gyorsabb.
Tudom hogy a ReviOs windows alapon van, de NEKEM a revios és a windows más rendszer.
"-Egy zárt forrású szoftvert módosít, aminek így a stabilitása nem garantált.
- A legalitását tekintve is eléggé kétes.
- Arra jóra sincs biztosíték, hogy mi az, amiben módosítva lett."
Ez engem nem érint.
Tehát szerinted a normális ember az, aki:
- nem ért komolyabban az informatikához
(- és pláne nem keres vele pénzt)
- Lődözik naponta 3 órán át,
- És természetesen nem tiszta forrásból telepít semmit.
szerintem a normális ember az az ha 20+evesen nem jön fel ide ugatni, meg nem itt gyakorikérdésen nevelkedik. informatikával semmi bajom, csak hogy nagy nagy a pofátok és mindig/mindenkor szabálybetartóak vagytok.
18as
nekem alapból sincs bajom a virusokkal.
17es.
nem szorakozok vele, nálam úgy mukodik mint egy teljesen normalis rendszer, szvl nemtudom mi a bajotok.
Azért nem kicsi öngól, amikor valaki saját magát írja le abnormálisnak. :D
#24-nek minden bizonnyal igaza van. Szegénynek van a fejében néhány hibás szektor.
Mondjuk azok alapján, hogy még egy általános iskola másodikas szintjén sem képes írni, nem is csodálkozom rajta.
#30: Itt nem mi vagyunk, akik személyeskednek.
És nem is mi vagyunk azok, akik képtelenek egy kulturált színvonalat megütni.
És nem is mi vagyunk azok, akik még írni is alig tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!