BitLocker-el titkosítani a pendrive-ot?
Amit csináltam:
-Bedugtam a gépbe a pendrve-omat.
-Amikor felugrott az ablak akkor jobbklikkel rákattintottam a pendrive-ra és kiválasztottam a BitLocker bekapcsolása opciót.
-Amikor megnyomtam kijött egy ablak amibe megadtam azt a jelszót amit szeretnék, hogy a pendrive-nak legyen.
-Ezután továbbnyomtam és kijött egy olyan, hogy az egész meghajtót titkosítom e vagy nem az egészet tikosítom.
Én az egész titkosítására nyomtam mert zárójelbe az volt odaírva, hogy már használatba lévő pendrive esetén a legjobb.
-Majd továbbnyomva kijött egy olyan ablak, hogy biztonsági kulcs ha esetleg elfelejteném a jelszavamat. Én ezt file-ba mentettem.
-Ezt továbbnyomva kijött egy ablak amiben az állt, hogy megkezdem e a meghajtó titkosítását. Én azt nyomtam, hogy igen.
-Most jelenleg titkosítja a meghajtót, de nagyon lassan megy a csík. Viszonylag nem volt sok anyag a pendrive-omon.
Az lenne a kérdésem, hogy normális e az, hogy ilyen sokáig tart ez.
Illetve az lenne a kérdésem, hogy a pendrive-omat ezentúl csakis Windows-on tudom megnyitni? Nem tudom pl MacOS-en megnyitni a pendrive-omat ha rajtavan a BitLocker?
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy ha új anyagokat teszek fel akkor a BitLocker azokat is titkosítja automatikusan?
Illetve az lenne az utolsó kérdésem, hogy milyen hátrányokkal jár az ha BitLocker van a pendrive-on?
Te választottad a lassabbat. [link]
Pendrive esetén édesmindegy. Várd ki.
Jellemzően minden win írja olvassa. Mac és android nem, vagy csak külső programmal ha találsz ilyet. EZ a hátránya.
Minden új rátett anyagot is titkosít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!