Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan jelentkezik be a...

Hogyan jelentkezik be a youtube-ba valaki egy smart tv-n engedély nélkül?

Figyelt kérdés
Tegnap azt vettem észre, amikor a youtube-on videókat néztem, hogy egy idegen fiókba vagyok bejelentkezve. A youtube-ot a tv-n én eddig mindig is fiók nélkül használtam. Néztem, hogy bejelentkezni csak úgy lehet hogy vagy beírom a bejelentkezési adataimat, vagy a tv azonosító kódját( ezt a tv kijelzője írja ki) vagy ha belépek a tv-n hogy bejelentkezés mobillal, de azután meg kell nyitni a mobil applikációt és ott tudok bejelentkezni a youtube-ra. A házban, ahol élek ugyan azt a wifit használjuk, tehát mas eszközök is észlelhetik a tv-t. Be tud úgy valaki jelentkezni a tv-re, hogy a mobilról kezdeményezi a bejelentkezést?
2021. dec. 30. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A saját tv-n csak te tudsz bejelentkezni, senki más. Az lehet, hogy használtan vetted a tv-t és az előző tulaj nem jelentkezett ki. Vagy más, ismerősöd bejelentkezett.
2021. dec. 30. 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:
A tv új, én vettem tavaly.
2021. dec. 30. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
"A házban, ahol élek ugyan azt a wifit használjuk, tehát mas eszközök is észlelhetik a tv-t." Ha be van jelentkezve más, meg kell nézni ki az. A google fiókot meg lehet nézni, kiderül kié.
2021. dec. 30. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
igen
2021. dec. 30. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!