/help/ Énis találkoztam ezzel az msnes vírussal. Most Biztonságban van a gépem?
Figyelt kérdés
nah... énis rákattintottam erre a " nézd meg a képet :D /link/ " vírusra msnen... sose szoktam, de most bedőltem, mert magyar volt... jelszótváltoztattam, futtattam a spyware terminatort, majd mások ajánlására leszedtem a SuperantiSpyware-t. Ezt is futtattam, most úgy tűnik minden oké. az msnem nem fagy le, és nem küldözgetek semmit, állítólag. A kérdés az, hogy akkor most megöltem a vírust? mert mások írták, hogy akár használtál vírusírtót akár nem, a gépen megmarad ez a vírus, és egy idő után szétba**za a gépet... újratelepíteni nem tudom, mert fogalmamsincs hol van az a lemez, szerintem nincs is már meg...:S:S
még mindig okés az msnem, vírusírtás előtt 3 percenként fagyott le. kérem aki tud segítsen. 14/l
2010. aug. 15. 20:24
21/24 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :) úgy tűnik megoldva a probléma, de még nem vagyok teljesen nyugodt, azért. Mindenkinek köszönöm!
2010. aug. 16. 09:54
22/24 anonim válasza:
Rendszervisszaállítás? Én is megkaptam a vírust... :S Próbálkozok sok mindennel a Malwareytes-el is, de 1.44-essel nem 1.46-tal mint azt itt írták. Az a baj h nem merek felmenni msn-re, hogy tudjam küldözgeti e tovább. :S Mert még vki rákattint és miattam megy tönkre a gépe :S
23/24 A kérdező kommentje:
nah... most kiderült, nekem se sikerült leszednem ezt az izét... :S:S rendszervisszaállítást se tudok, mert nincsen ilyen mentési pontom :/ Nem a te hibád, valaki neked is küldte, és te se hibáztatod őt :) :S
2010. aug. 16. 18:32
24/24 anonim válasza:
Bármilyen korábbi időpontra jó a visszaállítás (feltéve, hogy engedélyezve van). Nekem az oldotta meg, de utána a biztonság kedvéért még 1x mindent ráengedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!