/help/ Énis találkoztam ezzel az msnes vírussal. Most Biztonságban van a gépem?
nah... énis rákattintottam erre a " nézd meg a képet :D /link/ " vírusra msnen... sose szoktam, de most bedőltem, mert magyar volt... jelszótváltoztattam, futtattam a spyware terminatort, majd mások ajánlására leszedtem a SuperantiSpyware-t. Ezt is futtattam, most úgy tűnik minden oké. az msnem nem fagy le, és nem küldözgetek semmit, állítólag. A kérdés az, hogy akkor most megöltem a vírust? mert mások írták, hogy akár használtál vírusírtót akár nem, a gépen megmarad ez a vírus, és egy idő után szétba**za a gépet... újratelepíteni nem tudom, mert fogalmamsincs hol van az a lemez, szerintem nincs is már meg...:S:S
még mindig okés az msnem, vírusírtás előtt 3 percenként fagyott le. kérem aki tud segítsen. 14/l
De miért, nem szedi le? És a többi vírust? Figyelj, lehet, a többi nem az msn-t zavarja, de azért jó lenne azoktól is megszabadulni.
Ezt szokták ajánlani, és egyébként csupa jót hallani róla:
Ez pedig 32-bites Windows-on tud olyan keresést, ami a Windows betöltése előtt lefut. Csak akkor kitörölhet rendszerfájlt, és akkor oda a rendszered és az adataid!!!! A másik pedig, hogy nem biztos, hogy megtalálja a baj(oka)t. De azért én megpróbálnám, előtte kimenteném az adatokat:
Nekem is problémám volt, nem msn vírussal, hanem egy vagon trójaival. Akkor ugyebár muszáj volt utánanéznem, aztán pedig megfogott a téma. :) Azért van itt is annyi ötletem. Meg mert hajt a vágy, hogy segítsek. :)
ez egy *
már vagy 20 féle vírusírtót letölöttem... mind kiírta, hogy talált vírust, ki is töröltem őket, nade utána írt az unokatesóm, ő is szerencsésen bekapta a vírust, amit küldött a gépem..
Én voltam, aki a legtöbbet írt. :)
Fura, hogy ezt mondom, és le fogják egyesek tépni a fejemet, de akkor az avast!-ot javaslom. Fura lenne, ha nem tudná kiszedni a vírust (még ha msn vírus is), amennyiben az a gépen van, és a program megtalálja.
Holnaptól nem leszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!