/help/ Énis találkoztam ezzel az msnes vírussal. Most Biztonságban van a gépem?
nah... énis rákattintottam erre a " nézd meg a képet :D /link/ " vírusra msnen... sose szoktam, de most bedőltem, mert magyar volt... jelszótváltoztattam, futtattam a spyware terminatort, majd mások ajánlására leszedtem a SuperantiSpyware-t. Ezt is futtattam, most úgy tűnik minden oké. az msnem nem fagy le, és nem küldözgetek semmit, állítólag. A kérdés az, hogy akkor most megöltem a vírust? mert mások írták, hogy akár használtál vírusírtót akár nem, a gépen megmarad ez a vírus, és egy idő után szétba**za a gépet... újratelepíteni nem tudom, mert fogalmamsincs hol van az a lemez, szerintem nincs is már meg...:S:S
még mindig okés az msnem, vírusírtás előtt 3 percenként fagyott le. kérem aki tud segítsen. 14/l
"szevasztok ha le akarjátok törölni a vírust akkor rakjátok úrja a gépeteket mert ez a vírus megbujik a winyón és csak akkor lehet leszedni ha újrarakjátok a rendszert szoval ez az egyetlen lehetőség ."
ez igaz ? :S:SS
Úgy tűnik, megoldotad, de nem tudhatod.
Malwarebytes Anti Malware teljes keresés windows csökkentett módjában. Ez után 100% hogy rendben lesz a géped.
Szia!
Szerintem ez ijesztgetés!
Jól csináltad eddig.
Hogy megnyugodj, futtasd ezt:
Frissítsd, mert ezt nem csinálja meg magától, majd csináltass vele egy teljeskörű keresést. a magyar verzióját telepítsd.
Nem fog semmit se találni!! De a lényeg, hogy megnyugodj.
Ezt fennhagyhatod a gépen, és akkor kb. havonta futtathatod. Lehet, néha-néha fog valamit találni a rezidens (állandó védelmű) vírusirtód után.
Soha ne kattints többé linkre! Nem szabad bedőlni!!! Nem akarok menőzni, meg bunkó lenni, de én elsőre se dőltem be. De tényleg nem bunkózásból mondom. :)
Ha valaki linket küldd, meg kell kérdezni, mi az. Amíg nem mondta meg, addig tilos kattintani. :)
nem sikerült :S:S ismét jeleznek a partnereim, hogy küldözgetem ezeket :S ebből áll az üzenet:
"nézd meg a képet :D [link]
most mi a fenét csináljak?
Hát, ez úgy körülbelül mindent megfog. Változtass még egyszer jelszót, talán.
Vagy még egy tipp... Vannak MSN-vírusirtók. Mivel az MSN-vírusokat sokszor különleges módszerekkel kell eltávolítani. Nézz utána az MSN-edben, hátha ajánl fel valahol vírusirtót. Az is meglehet a rendes vírusirtóddal, mert nem olyan, nem fut állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!