Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszással mennyi idő alatt...

Úszással mennyi idő alatt lehet szert tenni látványos vállakra? Sokkal hatékonyabb mint a testépítés?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 18:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem edzőteremben hamarabb tehetsz szert szép és látványos vállakra. De ha választanod kéne, szerintem az úszást válaszd, mert ennek sokkal jótékonyabb a hatása a szervezetre nézve, mint a testépítésnek. De ha a kettőt együtt csinálod az sem baj:)
2010. jún. 29. 20:05
 2/10 Böse ***** válasza:
Úszással évek, testépítéssel hónapok kérdése, de! az úszás egy sport, a testépítés pedig egy komplett életmód, aminek része az edzés, a táplálkozás, a pihenés és a folyamatos tanulás.
2010. jún. 29. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:

úszással nem lehet szert tenni látványos vállakra.

Testépítéssel, súlyemeléssel, birkózással, evezéssel lehet.

2010. jún. 29. 21:50
 4/10 clint ***** válasza:
de a látványos vállak alatt formálást értünk remélem... Csak mert a váll nem fog szélesedni, ha nem vagy alapból vállas, nemigen lesz látványos vállad, hiszen a vállcsont szélességén múlik.
2010. jún. 29. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:
ha fiatal vagy mindenképp ússz,
2010. júl. 1. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Az úszással szép szálkás izmozatod lehet, és nagy hátad, vállad :) Hidd el jobb. Most sok kondis megcáfolhat, de menj le egy uszodába és nézzd meg a vizipolósokat, vagy az úszókat! Sokkal nagyobb hátuk van mint a kondisoknak, kivéve akiknek a kondi az az életük és versenyszerűen tolják.

Lány létemre a vizipoló miatt nagyobb hátam, és vállam van mint egy csomó srácnak xD Nem túl nőies, de ez az úszás miatt van így ! + az úszás mellet szoljon, hogy olyan tüdőkapacitásra tehetsz szert amellyel egyetlen más szárazföldi sport sem versenghet :) Ennek következménye, hogy az állóképeséged is kifejezetten jobb lesz, persze ezt csak mellékesen említem :)

2010. júl. 7. 23:39
 7/10 anonim ***** válasza:

egy frászt van az úszóknak, meg a pólósoknak nagy hátuk...

a pólósok alapból nagydarabok, a testméreteikhez képest nem széles a hátuk válluk.

ha nem akarsz gyúrni,de széles vállakat, hátat akarsz, akkor bírkózz, evezz, dzsudózz

2010. júl. 8. 00:41
 8/10 Böse ***** válasza:

Kedves utolsó előtti leányzó! Az úszástól nagy háta lesz az embernek, ez igaz, csak évek alatt, de emellett semmi válla/karja/hasizma/combja. Ettől még az úszás egy nagyon jó sport, csak nem annak való akinek konkrétan az izmosodás a célja, arra - mint a neve is mutatja - a testépítés a legjobb.

Egyébként a vízipólósok nagy része dagadt, a haladó-profi úszóknak meg akkora hátizma van mint egy 1-1,5 éve edző testépítőnek.

De hogy én is mondjak egy példát: haverom tizedikben már 7. éve triatlonozott, akkor 185 centis létére 70 kiló volt, minden nap edzett, de amióta csak heti 1-2x úszik, meg 2-3x kondizik fölszedett 15 kiló izmot 4 év alatt.

2010. júl. 8. 22:23
 9/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,megtudtam amit akartam...2 éve testépítek de én hülye vállazni 4 hónapja kezdtem csak el,mert másképp elvinné a többi gyakorlat hatékonysásgát,ezért van sok lemaradásom vállban.viszont a legjobb a testemen a hátam.és a váll csontszerkezetem viszonylag előnyös.

előtte meg 5 évig Judoztam,szóval a tökéletes "x" alaktól márcsak egy nagyon szépen kerekedő váll hiányzik.

szóval aztmondjátok az alap maradjon a súlyzós edzés,az úszást beiktathatom de nemszükséges.köszi

2010. júl. 10. 19:23
 10/10 anonim válasza:
én vízilabdázok már 5 éve,és nekem nagyon bejött
2010. júl. 22. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!