Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Itt a nyár és nem tudok...

Itt a nyár és nem tudok úszni! :S Hogy tanulhatnék meg?

Figyelt kérdés

Jártam régen úszásra és egy csomóan próbáltak megtanitani úszni. Már menthetetlennek tartom magam. Marad az úszógumi? majdnem 18 vagyok. ki röhögnének ha meglátnának úszógumival.

most is csak azért irok ám ide, mert elmentünk a pasimmal a sárvizhez és ők ugráltak bele a vizbe én meg csak néztem őket mint valami hülye. nagyon rossz volt :S :(((( el is jöttem. pasim meg ott maradt mert ő legalább jól érzi magát... :'( nem is esett le neki hogy miért jöttem el...

amúgymeg olyan vizben is félek amiben úgy ahogy leér a lábam :S pl uszodában a kisebb felénél..

2010. jún. 13. 17:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szerintem cseréld le a pasidat, olyanra akik törődne is Veled, meg figyelne is rád és segítene megtanulni!
2010. jún. 24. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!