Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Itt a nyár és nem tudok...

Itt a nyár és nem tudok úszni! :S Hogy tanulhatnék meg?

Figyelt kérdés

Jártam régen úszásra és egy csomóan próbáltak megtanitani úszni. Már menthetetlennek tartom magam. Marad az úszógumi? majdnem 18 vagyok. ki röhögnének ha meglátnának úszógumival.

most is csak azért irok ám ide, mert elmentünk a pasimmal a sárvizhez és ők ugráltak bele a vizbe én meg csak néztem őket mint valami hülye. nagyon rossz volt :S :(((( el is jöttem. pasim meg ott maradt mert ő legalább jól érzi magát... :'( nem is esett le neki hogy miért jöttem el...

amúgymeg olyan vizben is félek amiben úgy ahogy leér a lábam :S pl uszodában a kisebb felénél..

2010. jún. 13. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kutya úszást tudod hogy kell? A kezeddel nem is tudom... csinálj úgy mint amikor a kutya úszik ... a mellkasod előtt mintha kis köröket rajzolnál a kezeddel.... a lábaddal meg kapálózz csak. Olyan vízbe próbáld ahol leér a lábad és esetleg térdelve is kint van még a fejed,hogy ne félj...

Egyedül menj,hogy ne érezd kellemetlenül magad,hogy kiröhögnek vagy valami. Ha nem megy vagy elfáradtál akkor pihenj,hagyd abba egy kicsit,de utána menj vissza... Hamar meg lehet tanulni,ha ráérzel akkor sokkal könnyebb lesz...

2010. jún. 13. 18:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Barátodat kérd meg, hogy tanítson. Nem hinném, hogy egyedül kéne ezt próbálgatni.
2010. jún. 13. 18:14
 3/11 A kérdező kommentje:

:S nemtom..félek. ammeg már tanitgatott ő is. csak sz*r vagyok.. most is inkább a haverjaival pancsikál :S pff...

amúgymeg köszi első válaszoló. majd megpróbálom ha megyünk uszodába.

2010. jún. 13. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehetne több türelme is a barátodnak. Ameddig neked nem megy, addig tudna a sekély vízben is pancsikálni veled, nem értem miért hagy ki téged a jóból.
2010. jún. 13. 18:23
 5/11 A kérdező kommentje:
mert neki csak az a fontos h ő jólérezze magát :@ :S :((((
2010. jún. 13. 18:25
 6/11 anonim válasza:
51%

Háát akkor biztos, h olyan jó barát??

Am. velem meg az a baj, h tudok úszni, mert sokan mondták csak a mély vízben félek,attól félek, h ott nem tok úgy úszni, ahogy a kisebb vízben pedig ahol tudom, h leér a lábam ott sokat tudok úszni...:S

Bocs, h itt kérdezem meg de ezt hogy oldhatnám meg??

2010. jún. 14. 06:14
 7/11 anonim ***** válasza:
És azt, hogy kell amikor csak lebegsz a vízben? Pl. labdát dobáltok egymásnak, várod, hogy feléd dobják, és egyhelyben vagy. Persze mély vízben.
2010. jún. 14. 08:51
 8/11 A kérdező kommentje:
na ez engem is érdekelne :P
2010. jún. 14. 10:29
 9/11 anonim válasza:

Hát azt a lebegés szerűséget én úgy szoktam, hogy:

a tested füssőlegesen, de talán picit behajlított (ülő) pózban van.

a lábaiddal felváltva rúgsz lefelé, de lehet egyszerre is

a kezeidet pedig könyékből vízszintesen tartod, nem sokkal a víz szintje alatt. És jobbra-balra húzogatod őket.

Nállam valahogy így néz ki egy: a kezeimet széttárom (jobbat jobbra, balt balra), lábaimmal rúgok egyet, utána kezek össze, utána láb... Nem akkora ördöngösség.

2010. jún. 14. 14:22
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen, ezért még a héten elmegyek az uszodába, hogy megpróbáljam :)
2010. jún. 14. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!