Siófokon hol lehet úszni?
Figyelt kérdés
Én a Hotel Ezüstpart uszodájában úsztam még régebben, de azt lebontották nagy szomorúságomra, nem tudom hová lenne érdemes menni. Siófokiak ti hová mentek úszni?2018. ápr. 17. 19:35
1/6 anonim válasza:
Siófokon nem könnyű... A Galerius fürdőben egyáltalán nincs úszásra alkalmas medence, csak élménymendencék. A Club Aligában van 25 m-es uszoda. Eléggé szocreál stílusú, nem tudom, hogy lehet nem ottani vendégek számára igénybe venni.
A környék legjobb uszodája a Balaton uszoda Balatonfűzfőn. Ha megéri oda autózni 30 km-t, akkor az a legjobb. Tömegközlekedéssel nehéz oda menni.
Még pár hét és elég meleg lesz a Balaton. Őszig tied az ország legnagyobb medencéje... :-)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Az Aligai nem is lenne rossz, megkérdezem. A Hotel Ezüstpartban is lehetett nem vendégnek, igaz 2014-ben jártam ott legutóbb. Kár érte.
2018. ápr. 18. 08:59
4/6 A kérdező kommentje:
Na végül is Tabon találtam egy jó uszit, ez még elérhető táv. A Balaton is jó, de ugye ez csak 2-3 hónap, én meg télen is úsznék. Szégyen, hogy már az az egy sincs meg, ami használható volt. Na mindegy. Köszönöm a válaszokat.
2018. máj. 21. 00:19
5/6 anonim válasza:
Tabon tanultam meg, galeriusba az úszó tanárom elég bunkó volt
6/6 A kérdező kommentje:
Háhá, már a Galerius is bezárt. Egy nagy pusztulat ez a város. Ott a Balaton, igen, 2-3 hónapig.
2021. szept. 20. 04:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!