Tudnátok mondani egy uszodát Pesten, lehetőleg Újbuda környékén (az se baj, ha messzebb van kicsit), ahova lehet rendszeresen bérlettel úszni járni, és annyira nem is túl drága a bérlet?
Figyelt kérdés
2018. jan. 29. 11:01
1/7 anonim válasza:
Újbudán a Kondorosi úton van a Nyéki Imre uszoda.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi...
Azért 10 ezer forint egy 10 alkalmas bérletért, szerintem baromi drága. Szoboszlón ennyiért 30 alkalmast kapsz...
2018. febr. 22. 10:28
3/7 anonim válasza:
10 ezer Ft játékpénz egy tízalkalmas bérletért.
Amúgy meg a kérdésre a válasz engem is érdekelne, ebben a remek kerületben dolgozom és pl. a Nyékiben nem lehet SZÉP kártyával fizetni.
4/7 anonim válasza:
Pedig az alatt nem nagyon van. Én kötelező jelleggel jártam úszni gimiben, 500 Ft/alkalom (diák). Talán az egyik legolcsóbb Kaszásdülőn van, Újbudától 17/41 + H5.
5/7 A kérdező kommentje:
10 ezer forint diák és helyi kedvezménnyel? Na ne mondjátok már, hogy aprópénz xD mint írtam, Hajdúszoboszlón ennyiért 30 alkalmasat kaptam
2018. febr. 28. 00:04
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a BME miért szerepel a kulcsszavak között, de van lehetőség a BME-n úszást felvenni tesinek. Akkor is kell fizetni valamennyit, de jelentősen olcsóbb.
7/7 A kérdező kommentje:
Mert BME-s vagyok. Már vettem fel, és annyira nem jött be
2018. febr. 28. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!