Úszni bikiniben vagy egyberészesben?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok most fogok megtanulni úszni.Én nem szeretem az egyberészest vagy a tankinit de olvastam hogy a bikini felcsuszhat.Ti mit javasoltok miben ússzak?illetve hol lehet venni szép uszashoz alkalmas ruhát?2018. febr. 20. 07:18
1/10 anonim válasza:
Egybe részes. sport fürdőruhát használj.
3/10 anonim válasza:
Én amikor úszni tanultam, nagyon csúnyán úsztam. Értem az aggodalmad, hogy a szép úszást nem tudod megtanulni egyberészesben. Ha sokat gyakorlod a kalimpálást a vízben, végül fog menni.
4/10 anonim válasza:
Egyrészes! Hol tanulsz meg úszni?
5/10 A kérdező kommentje:
paskal furdobe
2018. febr. 20. 09:15
6/10 anonim válasza:
Én uszodába vagy wellnesselni mindig egyrészest hordok. Nyáron szoktam bikinit, ha ér a nap.
7/10 anonim válasza:
Uszodában sokkal praktikusabb az egyrészes. A bikini inkább strandra való nyáron.
8/10 anonim válasza:
"felcsúszhat" Hát én még olyat nem láttam, pedig elhiheted, szurkoltam! Akinek nagy van annak durván tud lebegni a vízben, nem fog elsüllyedni, akinek kicsi annak nem és búvárkodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!