Nem gáz bikiniben uszodába járni?
úszhatsz bikiniben, de szerintem sokkal praktikusabb a hagyományos dressz. kényelmes, nem kell aggódnod, hogy mikor csúszik le/fel vagy mikor oldódik ki :) ja és a klóros víz csak tönkretenné a bikinidet...:/ inkább vegyél egy dresszt szerintem. :)
2013. jan. 13. 09:23
2/11 anonim válasza:
attol fugg milyen. ha pl nike,akkor gondolom toppos felso,rendes alsó.
de a spaggetipantos,megkotos felsot,tangas bugyit hagyd meg napozni:)
egyszer elmehetsz benne,en is usztam már benne, de eléggé csuszott a bugyi resze:S
lehet megeri befektetni egy akar 2 reszes,jo minosegu uszo ruhaba:)
2013. jan. 13. 09:29
én is bikiniben úszok. szerintem nem gáz, bár egy kicsit kényelmetlen, mert néha felcsúszik.:) a klór tényleg tönkre fogja tenni ezért ajánlom, hogy olyanba menjél, ami csini, de nem sajnálod, ha tönkremegy.:) egyébként megfigyeltem és a ténylegesen úszók szoktak dresszbe lenni.
2013. jan. 13. 09:30
Nem gáz, senki nem szól érte. De a dressz tényleg jobb, föleg ami szorosan tart mert nem csúszik le. Van egy lány aki tornadresszt használ mert tényeg nem csúszik le és olyan mintha meztelen lennél és nem is zavar. Már próbáltam nekem bejött.
19/L
2013. jan. 13. 09:37
Nem gáz. Senki nem rád kíváncsi, hanem a vízre! :)
2013. jan. 13. 10:03
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A kétrészesnél maradok szerintem, de amint lesz pénzem, veszek egy normálisat. A víz klórossága eszembe sem jutott, és nem szeretném kidobni a bikinit emiatt. :)
Tudom, hogy a víz a lényeg az uszodában, de ne mondd, hogy te nem veszed észre, ha valami szerinted nem odaillőt látsz. :D
7/11 anonim válasza:
engem nem zavarna a látvány. max gyakrabban úsznék mögötted :)
2013. jan. 16. 09:27
8/11 anonim válasza:
én 5 hónapja járok úszni, eleinte ilyen strandra való fürdőruhában jártam, de nagyon idegesített, kénylemetlen volt, ha lementem a víz alá, ami persze elnegedhetelen volt az úszásnál, akkor csúszkált, aztán vettem Vaterán egy neoprén úszóruhát, imádom
2013. jan. 21. 10:27
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lehet én is nézek majd olyat akkor. :)
10/11 anonim válasza:
8-as vagyok, remélem sikerül beszerezned olcsón egyet, Vateráról, mert sportüzletben elég drága, de ha rendszeresen akarsz, legalább hetente úszni, akkor megéri szerintem
2013. jan. 22. 13:59
Kapcsolódó kérdések: