Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Megtanulhatok 1,5 év alatt úszni?

Megtanulhatok 1,5 év alatt úszni?

Figyelt kérdés
Hogy olyan 100-200 métert leússzak.
2018. febr. 4. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
simán. Pár hét alatt is..
2018. febr. 4. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez valóban csak pár hét kérdése.
2018. febr. 4. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Pár hét, legfeljebb pár hónap alatt megtanulsz. Ha akarsz, meg fogsz tanulni.
2018. febr. 4. 23:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Pont most járok úszótanfolyamra. 3 alkalom volt eddig, de nem érzem úgy, hogy haladnék :( Bár nekem igazából a levegővétel az, ami gondot okoz.

1,5 alatt - bár nem írod, milyen gyakorisággal edzenél - szerintem simán megy 100 méter, de talán még a 200 is.

2018. febr. 8. 16:31
 5/7 anonim válasza:
5-6 alkalommal simán meg lehet tanulni a mell- és gyorsúszást. A többi meg csak gyakorlás. Sőt, ha az ember legyőzi a félelmét a víztől onnantól már szinte megy magától az úszás.
2018. febr. 22. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Sima úgy. Én olyan kis beszari voltam anno 8 évesen, nagyon féltem a víztől, de pár hét alatt sikerült megtanulni, nagyon jó volt az úszóoktatóm is, először segédeszközökkel, de aztán simán ment anélkül is. Egyszer megálmodtam, hogy tudok úszni, aztán rá 1 napra már tudtam valójában is. Szóval, ha nekem ment, neked is menni fog. :) 21/F
2018. ápr. 17. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:
úgy-ügy
2018. ápr. 17. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!