Mire számíthatok?
Nagyon szerettem volna sportopni valamit ès mivel a vizt szeretem ezert az uszasra esett a välasztasom...
Valami tapasztalat akik szinten usznak??
Alltalaban milyen az ora..kemeny vagy jatekos?
Na meg ugy magában minden(uszoruha,uszasmod..stb)
Köszönöm a valaszokat!!
13/L
ha versenyszerűen akarsz úszni, amihez egyesek szerint lehet h idős vagy, akkor ajánlom a helyi uszoda felkeresését, de az tényleg kemény tud lenni. Egyik osztálytársam 10 évig úszott versenyszerűen, reggel 5-kor kelt minden nap, hogy 0. óra előtt edzeni mehessen, de mint kiderült, hiába, mert lesérült az első ob-ja előtt, és utána az edző szépen lassan leépítette..
ha csak "pancsolni" akarsz, hogy mozogj heti rendszerességgel, akkor keress valamilyen light-os úszósulit, akár gyógyúszás is játszik (én "gyógyúsztam" 2 évig, ami valójában annyit tett, hogy az úszómester 5 körönként új feladatot adott, ami nagyjából passzolt az ortopédiai javallatra -> nekem ferde volt a gerincem, és az orvos elküldött), mivel sokszor az annyit jelent, hogy normálisan úszol, nem hajt a tatár
rem segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!