2 napot nagyon beteg voltam (hanyinger, hasmenes), alig ettem. Csak dietas, egeszseges etelt fogyasztok, abbol sem sokat, melle 4-5 liter viz. Mire szamithatok igy, mi zajlik a testemben?
Fogytam 3 kilot. 4. napon vagyok, reggelire 1 nagykanal utifumaghejat iszok 1 liter vizzel, ebedre parolt zoldseg csirkehussal (keves), delutanra alma/banan, estere feherje vizzel. Kaja nem meg tobb, nem esik jol. Osszesen 4-5 liter viz egy nap.
Ha mindezek mellett mozgok, fogyhatok valamit?marmint jelentos mennyiseget? Jojo effektus lesz? Zsirbol fogynek?
Hetente 4x jarok Hot Ironra, 2x HIIT-re.. Emellett 2x videora tornazunk.
Szeretnem ezt a kajamennyiseget tartani, vagy legalabbis nagyon minimalisat novelni, ugy erzem nekem igy jobb a kozerzetem is.
Tud nekem valaki segiteni, tanacsot adni?
Én csak azt a tanácsot tudom adni, hogy ennél jóval többet kéne enni. Ez semmi. Szinte semmi tápanyag/vitamin nincs a szervezetedben, ráadásul ami kevés bekerül, azt ki is ölöd ezzel a töménytelen, már szinte egészségtelen mennyiségű vízzel.
Ezen sürgősen kéne változtatnod akár jól esik, akár nem, mert ennek a későbbiekben nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!