Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mire számíthatok az első...

Mire számíthatok az első amatőr box meccsemen?

Figyelt kérdés
Még nem sparringoltam mert nem rég kezdtem és azt szeretném kérdezni hogy fejvédőben/ruhában is ugyanúgy fáj mint ruha nélkül. Szeretem a fájdmat ugyhogy nem zavarna.
2015. febr. 23. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok-sok.tapasztalatra és hasznos edzői tanácsokrá (ha van edződ, vagy segítőd, aki tudja, miben vagy jó).
2015. febr. 23. 22:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi rossz mondatvégi írásjelet tettem. Kèrdezném hogy ugyanúgy fáj-e fejvédőben?
2015. febr. 24. 07:21
 3/7 anonim ***** válasza:
a fejvédő elég sokat véd, de azért így is megérzed ha egy emberesebbet rád vágnak, viszont ha nem "mint ha rád öntötték volna" méretű akkor nem fogsz túl sok mindent látni.
2015. febr. 24. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Üsd ki mint Tyson Bothat vagy harapd a fülét. Amúgy nem durva. A legtöbb gyerek ütni se mer. Kend el a száját keményen.
2015. febr. 26. 23:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Az ütéstől nem félek. Majd meglátjuk mi lesz :)
2015. febr. 27. 06:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg. Sok sikert.
2015. febr. 27. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Na?
2015. dec. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!