Ha kezdőként MTB-vel két óra alatt teszek meg 25 km-t (természetesen a távot fokozatosan növelve), mire számíthatok, ha országútira váltok? Hamarabb meglesz a 25 km? Vagy két óra alatt valamivel hosszab távot tehetek meg?
Kezdő vagyok, ne nevess. Tényleg nem tudom mi volt ma velem - illetve most már tegnap - de ennyi jött ki pár év kihagyás után. A végén így is alig bírtam. :(
Az számít, hogy semmi ital (nem csak izotóniás nem, semmi), sem étel nem volt velem, és a végén e hiány miett lassultam nagyon?
Kaját érdemes vinni magaddal, sokat számít. Én egy időben bringával jártam a középsuliba (40 km), és nagyon keveset ettem akkoriban. Egyszer annyira elfogyott a szufla hazafele, hogy éreztem, ha továbbmegyek, beborulok az autók alá :D
Bevonszoltam magam az közeli Auchanba, vettem egy cukros üdítőt meg kockacukrot, iigy tudtam hazamenni.
"Éreztem, ha továbbmegyek, beborulok az autók alá."
PONT így éreztem magam tegnap én is! Az út felénél már a vérnyomásom irgalmatlanul leesett, és kezdtem kegyetlenül éhes/szomjas is lenni, nem ment a gyors, csak a lassú tempó.
Na de! :) A kérdésnél maradva:
"Mire számíthatok, ha országútira váltok? Hamarabb meglesz a 25 km?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!