Az úszás mennyire fogyaszt? Jobb mint a futás, a fogyás céljára? Mennyit kell egyszerre leúszni, hogy elinduljon a zsírégetés?
Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 21:47
21/32 anonim válasza:
Legelső válaszoló rosszul tudod, az ÚSZÁS NEM FOGYASZT,ezt mindenki tudja.
22/32 anonim válasza:
3. hónapja vizilabdázok. Igenis mondhatom hogy fogyaszt. Eléggé nagydarab voltam. Nem mondom hogy most olyan vékony lennék de már egy hónap után nagy változás volt. A mérleg plusz kilókat mutat. De éppen ebben az időszakban orvosi vizsgálatok voltak. Egyik akkor mielőtt elkezdtem a másik most egy két hete. A a zsír %-om viszont sokkal kevesebb lett. Az izom nehezebb mint a háj ezért van az hogy nem fogyunk kilóban. Szóval ajánlom mindenkinek, de a véleményem az hogy heti 5 edzés legyen meg. De legalább 4. Ha lehetőséged nincs úszni 5x egy héten nyomás ki a futópályára, futsz 2 km-t hidd el sokat fog alakuni az a kis pocak:D
23/32 Schmaugi válasza:
teljesen mindegy, hogy mit sportolsz, nem hiszem hogy hallottál már olyat sportot amitől hízni lehet!Nagy hülye aki azt hiszi h az úszástól hízni lehet.:s Igen, megéhezel utána..de nem mindegy h mivel enyhíted az éhséget, hogy jó szénhidrát tartalmú péksütikkel vagy gyümölccsel,fehérje dús kajával. És ha valaki elkezd vami sportot nem lefogyni fog hanem megerősödni,izmosodni ami előfordulhat h plusz kilókkal jár, de nem úgy fog az a pár kiló feltűnni!; ))
24/32 anonim válasza:
Pedig lehet hízni a sporttól, persze csak kg szerint, alakilag nem, mert minden fogyaszt, ami kalóriát éget .Egyszerű matematika, ha több kalóriát égetsz el, mint, amit beviszel a szervezetbe, akkor a tartalékból dolgozik a szervezet, vagyis a zsírt égeti el. Az izom pedig nehezebb a zsírnál, tehát mutathat a mérleg többet, de kinézetre karcsúbb leszel.
25/32 anonim válasza:
nem tudom mennyi idős vagy és hány kiló.azon mennyi a zsír és mennyi az izom.én egy délelőt elmentem úszni.nem szoktam úszni és 11 éves vagyok.szóval lehet nekem ez könnyített,meg hogy nekem a hasamon van ne is sok de ott van azért háj.én 50 hoszt úsztam 1 hosz 25 m.nem is szoktam amugy úszni.de utánna nekem 0 ra ment a vércukrom tej fehér lettem meg hánytam.pedig ez csak 51 hosz volt..de kinek mennyi.szóval szerintem magadhoz mérd mennyit úszol.én amugy 1 kg-t fogytam.de szerintem az uszásn kivülis sokat edz akár konditeremben akár cd-re hogy ne az izmod fogyjon.
26/32 anonim válasza:
Akik panaszkodnak az úszásra hogy nem fogyaszt elöször csináljanak maguknak diétás étrendet(csirkemell,hal stb)és ezután majd látszani fog változás. Az embernek nem a súlya a nagy gond hanem a zsír és izom százalék. Lehet egy ember 100kg is ha az izom!
27/32 anonim válasza:
Én 2 évig edzésen úsztam "tempósan" tehát 1 óra alatt 2-3000 métereket. Abszolút átváltoztam tőle, tehát a háj átformálódott izommá. Dietetikus meg egyéb kuruzslók szerintem csak a fürdőkádban láttak még vizet.
28/32 anonim válasza:
A fő baj az ,hogy az úszástól megéhezel, de ha meg tudod állni ,hogy egyél utána akkor fogyaszt, de általános dolog, hogy sok km úszás után farkaséhség tör az emberre és mivel a strandon van jól bezabál a strandkajából, hamburger, pizza, lángos.
29/32 anonim válasza:
sokan azt írják hogy farkaséhes leszel utána holott nem igaz. nem rég kezdtem úszni és egyáltalán nem eszek utána semmit inkább rengeteget iszom. nekem is ezt egy csomóan mondták de örömmel tapasztaltam hogy inkább szomjas leszek tőle.
hogy mennyire zsírégető azt még nem tudom de nyárra kiderül :D
30/32 anonim válasza:
sima vizet kell inni abban nincs sok kalória, sőt ha igazán pro vagy akkor hűtsd le legalább 8 fokosra és úgy igyad, az negatív kalória, mert több energiát használ a szervezeted, mire felmelegíti, mint, amennyi van benne. Toroknak mondjuk nem tesz jót, pláne ha gyorsan iszod, de valamit valamiért ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!