Az úszás mennyire fogyaszt? Jobb mint a futás, a fogyás céljára? Mennyit kell egyszerre leúszni, hogy elinduljon a zsírégetés?
Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 21:47
11/32 anonim válasza:
Ott vannak a bálnák ellenpéldának ,h az úszás fogyaszt :) Egyébként mint minden mozgás sztem az úszás is kalóriát éget, tehát fogyni lehet tőle, de mivel utána mindig megéhezik az ember, telezabálja magát, tehát nme lesz eredménye. Ráadásul a strandokon helyben szinte mindig csak hízlaló kaják vannak, mint lángos hambi sültkrumpli stb. és ha ott bekajálsz mert majd meghalsz éhen akkor bizony tényleg semmi látható eredmény nem lesz.
12/32 anonim válasza:
ahogy egy ismerősöm mondaná:
" az úszás nem fogyaszt.. nézd meg a bálnát" :DDD
13/32 anonim válasza:
Hali!
Szerintem fogyaszt, ugyanis apukám így fogyott le egy évvel ezelőtt. Diétázott, persze nem túl drasztikusan, becsuszott oda a babgulyás meg a csülökpörkölt :) De minden második nap úszott 2 órát, és kb 2 hónap alatt teljesen eltünt a hasa. Pedig neki jó kis sörhasa volt :)
14/32 anonim válasza:
valahol azt olvastam hogy az úszás nem fogyaszt,hanem a biciklizés,ettől függetlenük mikor jártam úszni hacsak keveset is(kb 2 hónapig)már fogytam,fontos hogy legalább 1 óráig ússz és azért fontos hogy legyen olyan szakasz(pl 10 perc mikor mindent beleadsz)a többi meg közepes temójú úszás legyen
15/32 anonim válasza:
Mostmar matarozatlan lettem, fogyni akarok s gondoltam veszek uszodaberletet de előbb jobbnak láttam ha körülnézek a neten, mit is irnak rola. Sokan negativ véleménnyel vannak az uszás fogyasztó képességeiről. Ők mos engem bizonytalanná tettek. Ezért most kezdhetek újra az hinni úszásban.
16/32 anonim válasza:
Az úszók "bébihája" éppen az úszás miatt alakul ki, így védekezve a hideg víz ellen, hogy has és csípő tájékán alakul ki zsírréteg!
De egyébként edzetlen szervezetnek szerintem egy jó mozgásforma, jobban megmozgat mint a futás és a bokádat sem teszi tönkre. Kezd először kevesebb és lassabb tempóval majd fokozatosan emeld! Egyébként hamar belelehet szeretni az úszásba:D
17/32 anonim válasza:
Az úszás lehet, hogy nem fogyaszt látványosan. Én 47 éves vagyok, a lányom 25. Mind a ketten elkezdtünk úszni 7 hete. Mindennap 1 órát úszunk megállás nélkül. Szomorúan vettük tudomásul hogy 1 kg-ot híztunk a mérleg szerint. Viszont beleférek azokba a ruhákba amiket már két éve nem tudok felvenni mert olyan szűkek voltak. A lányom ugyanígy járt. Most kombinálni fogjuk bicózással. Kíváncsi vagyok mennyire lesz hatásos. Nincs sok feleslegünk, kb 5 kg-t kellene leadni.
18/32 anonim válasza:
Én rendszeresen járok úszni! az uszás az a legjobb testmozgás hiszen az izületeket nem rongáljaés minden izmot megmozgat de ezt vedd szó szerint! mivel az úszás szálkásító mozgás ezért igen, nagyon jol fogyaszt. sokkal jobb a futásnál. az a lényeg h rendszerezni kell az úszást ha kezdő vagy akkor eleinte csak kevesebbet aztán ezt a mennyiséget egyre jobban növelni kell.
19/32 anonim válasza:
Tudom, hogy a következő szavakt tiltja az oldal szabályzata, de Uram Isten, EMBEREK!!! Hogy gondolhatjátok azt, hogy az úszás nem fogyaszt? Természetesen fogyaszt, mint, ahogy minden sport. A világon nem létezik olyan testmozgás, ami nem fogyasztana. Így van ez az úszással is. Azonban mint, ahogy egyesek is írták, hogy ők nem fogytak tőle...az csak úgy tűnik, hisz a mérleg is azt mutatja, viszont a tested folyamatosan alakul a sportolás folyamán, mivel zsírból fogyunk, viszont ennek helyére izom jön. Csere történik a testben, mint kívül, mint belül. Ennek köszönhetően "nem fogyaszt" a fogyás.
20/32 anonim válasza:
A bálnák pedig túlsúlyos állatok már általánosan is, lehetetlen számukra a súlyvesztés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!