Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az úszás mennyire fogyaszt?...

Az úszás mennyire fogyaszt? Jobb mint a futás, a fogyás céljára? Mennyit kell egyszerre leúszni, hogy elinduljon a zsírégetés?

Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 21:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
48%
Ott vannak a bálnák ellenpéldának ,h az úszás fogyaszt :) Egyébként mint minden mozgás sztem az úszás is kalóriát éget, tehát fogyni lehet tőle, de mivel utána mindig megéhezik az ember, telezabálja magát, tehát nme lesz eredménye. Ráadásul a strandokon helyben szinte mindig csak hízlaló kaják vannak, mint lángos hambi sültkrumpli stb. és ha ott bekajálsz mert majd meghalsz éhen akkor bizony tényleg semmi látható eredmény nem lesz.
2008. okt. 16. 14:37
 12/32 anonim ***** válasza:
26%

ahogy egy ismerősöm mondaná:

" az úszás nem fogyaszt.. nézd meg a bálnát" :DDD

2009. jan. 4. 21:34
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Hali!

Szerintem fogyaszt, ugyanis apukám így fogyott le egy évvel ezelőtt. Diétázott, persze nem túl drasztikusan, becsuszott oda a babgulyás meg a csülökpörkölt :) De minden második nap úszott 2 órát, és kb 2 hónap alatt teljesen eltünt a hasa. Pedig neki jó kis sörhasa volt :)

2009. jan. 6. 23:38
 14/32 anonim ***** válasza:
71%
valahol azt olvastam hogy az úszás nem fogyaszt,hanem a biciklizés,ettől függetlenük mikor jártam úszni hacsak keveset is(kb 2 hónapig)már fogytam,fontos hogy legalább 1 óráig ússz és azért fontos hogy legyen olyan szakasz(pl 10 perc mikor mindent beleadsz)a többi meg közepes temójú úszás legyen
2009. jan. 8. 15:25
 15/32 anonim válasza:
35%
Mostmar matarozatlan lettem, fogyni akarok s gondoltam veszek uszodaberletet de előbb jobbnak láttam ha körülnézek a neten, mit is irnak rola. Sokan negativ véleménnyel vannak az uszás fogyasztó képességeiről. Ők mos engem bizonytalanná tettek. Ezért most kezdhetek újra az hinni úszásban.
2009. jan. 11. 21:41
 16/32 anonim válasza:
21%

Az úszók "bébihája" éppen az úszás miatt alakul ki, így védekezve a hideg víz ellen, hogy has és csípő tájékán alakul ki zsírréteg!

De egyébként edzetlen szervezetnek szerintem egy jó mozgásforma, jobban megmozgat mint a futás és a bokádat sem teszi tönkre. Kezd először kevesebb és lassabb tempóval majd fokozatosan emeld! Egyébként hamar belelehet szeretni az úszásba:D

2009. ápr. 5. 12:04
 17/32 anonim válasza:
64%
Az úszás lehet, hogy nem fogyaszt látványosan. Én 47 éves vagyok, a lányom 25. Mind a ketten elkezdtünk úszni 7 hete. Mindennap 1 órát úszunk megállás nélkül. Szomorúan vettük tudomásul hogy 1 kg-ot híztunk a mérleg szerint. Viszont beleférek azokba a ruhákba amiket már két éve nem tudok felvenni mert olyan szűkek voltak. A lányom ugyanígy járt. Most kombinálni fogjuk bicózással. Kíváncsi vagyok mennyire lesz hatásos. Nincs sok feleslegünk, kb 5 kg-t kellene leadni.
2009. máj. 18. 14:25
 18/32 anonim válasza:
82%
Én rendszeresen járok úszni! az uszás az a legjobb testmozgás hiszen az izületeket nem rongáljaés minden izmot megmozgat de ezt vedd szó szerint! mivel az úszás szálkásító mozgás ezért igen, nagyon jol fogyaszt. sokkal jobb a futásnál. az a lényeg h rendszerezni kell az úszást ha kezdő vagy akkor eleinte csak kevesebbet aztán ezt a mennyiséget egyre jobban növelni kell.
2009. júl. 3. 18:51
 19/32 anonim ***** válasza:
92%
Tudom, hogy a következő szavakt tiltja az oldal szabályzata, de Uram Isten, EMBEREK!!! Hogy gondolhatjátok azt, hogy az úszás nem fogyaszt? Természetesen fogyaszt, mint, ahogy minden sport. A világon nem létezik olyan testmozgás, ami nem fogyasztana. Így van ez az úszással is. Azonban mint, ahogy egyesek is írták, hogy ők nem fogytak tőle...az csak úgy tűnik, hisz a mérleg is azt mutatja, viszont a tested folyamatosan alakul a sportolás folyamán, mivel zsírból fogyunk, viszont ennek helyére izom jön. Csere történik a testben, mint kívül, mint belül. Ennek köszönhetően "nem fogyaszt" a fogyás.
2010. márc. 7. 00:15
 20/32 anonim ***** válasza:
40%
A bálnák pedig túlsúlyos állatok már általánosan is, lehetetlen számukra a súlyvesztés!
2010. márc. 7. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!