Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan tudnék eredményesebb...

Hogyan tudnék eredményesebb horgászni Balatonszemesen?

Figyelt kérdés

Nagyából egész nyáron Szemesen vagyok és horgászok, de alig akad valami a horogra. Olyan naplemente előtt szoktam kimenni egy órával, hogy legyen még hely és, hogy elő tudjak pakolni. Kb 11-ig szoktam horgászni, de ilyenkor van, hogy nem fogok semmit vagy csak egy-két kisebb dévért pontyoknak pedig nyoma sincsen. Csontival illetve kukoricával szoktam fenekezni. Tudnátok esetleg tippeket adni, hogy hogyan tudnék eredményesebb lenni? ( A második mólóról szoktam horgászni)

Múltkor a mellettem lévő horgásznak akkora kapása volt, hogy az egész botot behúzta a vízbe úgy kellett utána úszni.

2016. jan. 10. 11:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Csonti,kukorica jó csali. Aromát vegyél az etetoanyagba. És én jobban ajánlom a hajnali horgaszatot, több esélyed van akkor főleg a keszegre,ponytra. 4-5 felé már kel is a nap nyáron.
2016. jan. 12. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!