Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A 120ft-os csalim eredményeseb...

A 120ft-os csalim eredményesebb mint a 2000ft-os csalim?

Figyelt kérdés

Üdv.

jó 1,5 hete "lomiztam" a hűtőből,hogy ami rossz az mehet a szemétbe..

A hűtő mélyén találtam 1 megbontott bár szinte tele lévő kukoricás dobozt ami stabil 3 hónapja lejárt,nem volt se penészes se semmi,csak szaga volt,így 1 pici duncosüvegbe tettem,ráöntöttem a 2,5 hete lejárt tejet és a régi mézt amit már nem mertem megenni,mert fogalmam se volt mióta állt bent és 1 pici mézes barack pálinkát (ez oda lett égetve vagy nem tudom,szörnyű volt az íze ,ezért nem is iszom,csak áll magába).

Tudom,hogy a romlott tej+kukorica erős párosítás (erjesztett),kitettem a napra ,had erjedjen.

Tegnap elmentem horgászni és vittem magammal 1 oldódó haldorádó magyar betyár pelletet.

A kukoricával (könnyezett az ember szeme szinte,olyan büdös,orrfacsaró volt,csalizáskor szinte elfordultam,és egyből kezet mostam utánna) 4 pontyot és vegyesen 10db fehérhalat ,kárászt és nagyobb keszeget,zömében dévért (olyan jó 1-1.8 kg-s kárászok és 2 db kiló feletti és 1db 2 kg 80 dkg-s dévér) fogtam,a 2000ft-os pellettel pedig 2db kárászt összesen.

Tehát a pár forintos ,kidobásra szánt csalim hatásosabb volt látványosan,mint a 2000ft-os csali.

Van nektek is ilyesmi tapasztalatotok?

2014. jún. 25. 16:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!