Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Fekvőkkel és felüléssel...

Fekvőkkel és felüléssel izmosodhatok nyárig?

Figyelt kérdés
Heti 3x 1 órát úszom, és nem nagyon hat... Arra gondoltam hogy naponta 2x lenyomok min 50 fekvőt és felülést, és naponta növelem a mennyiséget. Lenne hatása?
2010. márc. 13. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Naponta 2x50 fekvő? Vagyis kb. 5 perc edzés??? HÚÚÚÚÚ nehogy túl izmos legyél! :D

Egy korrekt konditeremben végzett edzés 60-90 perces... Attól lehet jól izmosodni, 5 perc bohóckodás még bemelegítésnek is kevés. De ennek a kétszerese is nulla....

Az úszás meg izmosodni egyáltalán nem jó.

2010. márc. 13. 12:06
 2/7 General ***** válasza:
Van abban valami, amit az elöttem szóló mondott. Ha nem edzel min. 40 percig folyamatosan, intenzívan és nagy súlyokkal (számodra nagyokkal), akkor semmi nem fog látszani.
2010. márc. 13. 13:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat, egyet értek, de nem izom állat akarok lenni, hanem csak egy kicsit megizmosodni nyárig, hogy bírjam a strapát, a konditeremben. :D 100 fekvő 100 felülés jó lesz 2x naponta? xD
2010. márc. 13. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:

na az első kettő elég modoros volt...

nézzetek meg egy vízilabdást, vagy úszót, ha szerinted nem izmosít az úszás! ráadásul nincsenek köztük 160-170 centis törpék, mint a gyúrósok között.

az otthoni gyúrást ne hagyd abba, és ha teheted csinálj húzódzkodásokat is! és kajálj rendesen, nézd meg mitől nő az izom!

2010. márc. 13. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:

20.50-nek. Első vagyok... Mint gyúrós, és mint egykori vízilabdázó :) Szóval aki vízilabdázik az nem heti 3x1 órát úszik... és nem csak úszik... a vízilabdázók brutális módon edzenek, méghozzá konditeremben is! Szóval a vízilabdát ne keverjük az úszással...

Egyébként meg mégis, hogy néznek ki a vízilabdázók? Azonkívül, hogy genetikailag magasak... mivel ez ugye adott, és nem a sporttól nőnek meg. Általában sehogy nem néznek ki, széles a hátuk mert 10-15 év dobálózás azért meglátszik... Speciel a Kásás Tamás jut eszembe akinek kockás a hasa, 200cm és 80 kiló... szóval iszonyat vékony. Rajta kívül a Benedek néz ki valahogy... egyébként mást senkit nem tudnék mondani aki hű de kinézne bárhogy is... pedig volt szerencsém látni az egész olimpiai válogatottat testközelből :)

Én nem látok semmi extrát...

[link]

2010. márc. 14. 01:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy lenne hatássa de ha nem izom állat akarsz lenni akk a sebességet növeld
2010. márc. 19. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is csak naponta fekvőzöm, felülésezem, hátizmozom, húzockodom. Nem kell mindenhez egyből KONDI mert izmosodni akarsz. Minden parasztnak ez a válasza bármilyen sport kérdésre: mennyé kondizni... értelem azé vág rendesen. Én még csak alapozom, felkészítem a testem a nagyobb edzésekre. Naponta alig csinálok valamit a felsoroltakból, mellette meg futok plusz egész nap a friss levegőn mozgok. (Parkour mellett amúgy sem szabadna gyúrnom, lelassul a reakció időd, "túlnő" a tömeged, lassulsz, erőnléted csökken, stb.) Na ott tartottunk h még csak alapozom de már látszódnak a kockák a hasamon. Na milesz még ha elkezdem az edzést?... Ha valaki izmosodni akar és nem akar kondiba járni kimegy kapálni, talicskázni, rendszeresen sportol, naponta otthon edz egy picit. Abban rejlik az igazi erő, minthogy én is bármikor lenyomok szkanderba egy 100 kgs majmot.
2010. márc. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!