Mennyire eredményes a pocak leadása, ha úszással próbálkozok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 19:27
2/11 A kérdező kommentje:
Esetleg valami ötlet?
2014. nov. 7. 19:30
3/11 anonim válasza:
Kalória mínuszban tudsz fogyni. Tehát étrendfüggő is. Mozgásnak jó az úszás.
4/11 anonim válasza:
Én már nyolc éve úszok nem is fogytam hanem híztam mikor heti 2 órában csinálom
5/11 anonim válasza:
uszassal nem lehet lefogyni. ha fogyni akarsz, akkor valtoztass az etrendeden, valamint csinalj alacsony intenzitasu mozgasformat (gyors gyaloglas, biciklizes).
6/11 anonim válasza:
Ha kalória mínuszban vagy, akkor fogysz. Úszással is. Tehát étrendfüggő.
7/11 anonim válasza:
Futással lehet jól fogyni. Úszással csak izmot csinálsz, ami ha a hájad alatt van, még dagibbnak fogsz kinézni :D
8/11 anonim válasza:
Az úszás jó, főleg ha intenzíven csinálod... de nagyon sok energiát emészt fel, és észre sem veszed, de többet kezdesz enni miatta. ha tartod az eddigi kajamennyiséget, sőt még mellette csökkented is, akkor biztos sokat használ.. :)
9/11 Tx3mc4 válasza:
sandorzsolt felhaználónak van igaza. Fogyni csak akkor fogsz, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit a a szervezeted elhasznál. Tök midegy mit csinálsz, úszol, futsz, sakkozol, attól fogyni nem fogsz...
10/11 anonim válasza:
Az 5-ös adta a legszebb választ, pacsit neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!