Bartha balazs kérdése:
Attol mert nyomod a feluleseket a pocakbol megy le?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 09:56
3/8 anonim válasza:
A zsír felszabadulás szerintem hormon hatásra indul be edzés közben, szóval az egész test minden zsír raktárát egyszerre kezdi el bontani a szervezet. Az, hogy hol van több, vagy kevesebb zsír szintén hormon hatásra szabályozott. Tudtommal egyelőre ismeretlen, hogy pontosan hogyan, de függ az egyén genetikájától. Szóval ha hajlamos vagy hasra hízni, akkor valószínűleg nehezebben is adod le onnan a zsírt. Ezen kívül ha elkezdesz intenzíven edzeni egy izmot, akkor a zsírsejtek odavándorolnak hozzá, hogy közelebb legyenek, és gyorsabban le tudják adni a zsírt neki. Szóval összességében igen is, meg nem is. Valószínűleg nem fogsz látványosan hasra fogyni tőle, illetve nem hatékony így fogyni, érdemesebb több másik izmot is edzeni a hasad mellett, mondjuk futni... Láttam tv-ben még régebben egy tesztet, amiből az jött ki, hogy a kockahas fele részt étrend, fele részt futás, a hasizom gyakorlatok meg nem igazán számítanak nála. Nekem más a tapasztalatom, szerintem sem jelentős zsír égetés szempontjából a csak hasizom gyakorlat, viszont mindenképp érdemes erősíteni a hasat, mert jobban néz ki, ha edzett, illetve mert megvéd a hasi sérvektől, ha mellette mondjuk még súlyzózol is.
4/8 anonim válasza:
A zsírsejtek nem vándorolnak sehova, az pedig, amit mondtál, attól függ, hogy mennyi receptort fejez ki az adott zsírszövet, és mennyire reagál a vérben keringő hormonra.
5/8 anonim válasza:
Saját tapasztalatom:sok mindent kipróbáltam,a futás rendbe rak minden izmodat...az első néhány nap nehéz,fárasztó de kb egy hét után olyan távokat kocogsz,hogy magad is meglepődöl. Futás-séta-futás-séta.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2014. júl. 15. 08:26
7/8 anonim válasza:
Önmagában attól nem. A zsírpárnák alatt erősödik az izom, de kardio edzés is kell, hogy lemenjen a felesleg. Ha lement, akkor látszódik igazán, hogy fejlődött az izom és feszesebb a has.
8/8 Wark150 válasza:
Nem a felüléstől nem fog lemenni ez egy hülyeség de írsz privátot van konkrét 15 perces napi hasrutin ami működik és én is használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!